DOLAR 32,4446 -0.13%
EURO 34,7648 -0.61%
ALTIN 2.440,780,20
BITCOIN 20901311,00%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polise ve Başsavcılığa soruyoruz;  PKK-PYD yandaşı Kızılyürek  tutuklanmayacak mı?
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Polise ve Başsavcılığa soruyoruz; PKK-PYD yandaşı Kızılyürek tutuklanmayacak mı?

Polise ve Başsavcılığa soruyoruz; PKK-PYD yandaşı Kızılyürek tutuklanmayacak mı?

ABONE OL
05 Kasım 2019 09:50
Polise ve Başsavcılığa soruyoruz;  PKK-PYD yandaşı Kızılyürek  tutuklanmayacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Güney Kıbrıs’ta düzenlenen Türkiye karşıtı gösteride terör örgütü PKK-PYD’nin paçavrasını sallayan Mehmet Akgül, KKTC’ye geçişinde tutuklanırken, Polis ile Başsavcılığa soruyoruz; Kızılyürek tutuklanmayacak mı?
Güney Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Teofilos Kürdistan Dayanışma Derneği tarafından Türkiye ile Barış Pınarı Harekatı’nı protesto etmek amacıyla 10 Ekim’de düzenlenen gösteriye katılan ve terör örgütü PKK-PYD paçavrasını sallayan Mehmet Akgül hakkında tutuklama emri çıkarılırken, Akgül 2 Kasım’da Metehen Sınır Kapısı’ndan KKTC’ye geçerken polis tarafından tutuklandı.
MAHKEMEYE ÇIKARILDI
KKTC Bakanlar Kurulu tarafından “Terör Örgütü” ilan edilen PKK-PYD’nin paçavrasını sallayan Mehmet Akgül’e “Yasadışı Cemiyete Üye Olma, Yasadışı Cemiyeti Savunma, Teşvik ve Yasadışı Cemiyete ait Yıkıcı Propaganda Niteliğinde Yayınlar Bulundurma” suçlarından hakkında dava okundu ve mahkemeye çıkarıldı.
KIZILYÜREK
AKEL AP milletvekili Niyazi Kızılyürek de, Avrupa Parlamentosu toplantılarında Türkiye ile Barış Pınarı Harekatı’nı protesto etmek ve terör örgütü PKK-PYD’ye destek vermek için, boynuna terör örgütünün renklerini içeren puşi takmıştı
TERÖR ÖRGÜTÜ SLOGANLARI
Bu arada önceki gün de Lefke’de bulunan Atatürk Parkı’nın çevresindeki duvarlara “PKK-PYD” sloganları yazıldı. Polisin bu sloganları yazan terör örgütü yandaşlarını tutuklamak için geniş çaplı bir operasyon başlattığı bildirildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.