DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074175-1,84%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rekortmen sprinter Ramil Guliyev, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti

Rekortmen sprinter Ramil Guliyev, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti

ABONE OL
26 Ekim 2022 20:29
Rekortmen sprinter Ramil Guliyev, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar geçtiğimiz Pazar LTB’nin organize ettiği Lefkoşa Maratonuna katılan Azerbaycan kökenli Türk sprinter Ramil Guliyev  ve ailesini kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasına Ramil Guliyev’i, elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ederek başlayan Cumhurbaşkanı Tatar; Türkiye Cumhuriyeti, KKTC ve Azerbaycan’ın kardeş devlet olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Tatar sözlerini şöyle sürdürdü;
KKTC gençliği ile iç içe olman, bize mutluluk vermektedir. Kıbrıs Türk halkı üzerinde haksız ambargolar vardır. Bizim sporcularımızın, kendi bayrağımızla uluslararası arenalara katılmasına engel olunmaktadır. Bu bize, gençliğe ve spora büyük bir haksızlıktır. Sporcularımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin desteğiyle yarışlara katılıp bayrağımızı temsil edebiliyor. Bu vesileyle Azerbaycan’daki sporculara da selam ve sevgilerimi iletiyorum. Onların da başarısını büyük bir mutlulukla takip ediyoruz. Kıbrıs Türkleri olarak gençlerimizin önünün açılması için her platformda mücadele veriyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.