DOLAR 32,5633 -0.01%
EURO 34,8974 -0.05%
ALTIN 2.432,260,10
BITCOIN %
Lefkoşa
°

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

RMMO’ya 8 savaş helikopteri

RMMO’ya 8 savaş helikopteri

ABONE OL
28 Kasım 2017 23:51
RMMO’ya 8 savaş helikopteri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

* RMMO’nun Fransa’dan 8 savaş helikopteri daha satın alacağı bildirildi. Bu helikopterlerin dördü tanksavar donanımlı olacak

Rum Milli Muhafız Ordusu’na (RMMO) 8 yeni helikopter alınacağı bildirildi.
Fileleftheros gazetesi, helikopterlerden dördünün tanksavar donanımlı olacağını ve muhtemelen Fransa’dan temin edileceğini, geriye kalan dört savaş helikopteri için de ihaleye çıkılacağını yazdı.
Gazete, edindiği bilgilere dayanarak, Fransa’nın Güney Kıbrıs’a halihazırda, “Gazelle” tipi helikopterlerle ilgili teklifte bulunduğunu ve bu teklifin değerlendirildiğini kaydetti.
Haberde, helikopterlerin, yalnızca, RMMO Genelkurmaylığı’nda yapılan çalışma sonucu ortaya çıkan operasyonel ihtiyaçları gidermek için değil, aynı zamanda, RMMO’da mevcut olan “Agusta Westland” tipi helikopterlerin çalışmaması durumunda, yerine geçmesi için alınacağı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Śledź telefon

    Monitoruj telefon z dowolnego miejsca i zobacz, co dzieje się na telefonie docelowym. Będziesz mógł monitorować i przechowywać dzienniki połączeń, wiadomości, działania społecznościowe, obrazy, filmy, WhatsApp i więcej. Monitorowanie w czasie rzeczywistym telefonów, nie jest wymagana wiedza techniczna, nie jest wymagane rootowanie. https://www.mycellspy.com/pl/tutorials/

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Szpiegowskie Telefonu

    Szpiegowskie telefonu – Ukryta aplikacja śledząca, która rejestruje lokalizację, SMS-y, dźwięk rozmów, WhatsApp, Facebook, zdjęcie, kamerę, aktywność w Internecie. Najlepsze do kontroli rodzicielskiej i monitorowania pracowników. Szpiegowskie Telefonu za Darmo – Oprogramowanie Monitorujące Online. https://www.xtmove.com/pl/

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Bayar Rahmi

    Aklı sıra Anavatan Türkiyeye gözdağı verecek, Bizansın Böcekleri. Bir hatırlama 20 Temmuz 1974 unutma. Bitmeyen kuyruk acısı. Anavatan Türkiyenin gücü Ortadoğu’da kanıtlandı. Türk Ordu’su tarih önünde destanlar yazdı.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.