DOLAR 32,4595 -0.1%
EURO 34,8122 -0.56%
ALTIN 2.437,800,08
BITCOIN 2073208-1,10%
Lefkoşa
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum AP milletvekili  Hristoforu;  “Türkiye AB’den bir Euro bile almamalı”

Rum AP milletvekili Hristoforu; “Türkiye AB’den bir Euro bile almamalı”

ABONE OL
13 Mart 2020 11:27
Rum AP milletvekili  Hristoforu;  “Türkiye AB’den bir Euro bile almamalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis’in, Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile önceki akşam telefonda görüştüğü haber verildi.
Borrell’in Hristodulidis’i Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz Pazartesi günü Brüksel’e yaptığı ziyaret ve ziyaret sırasında gündeme getirdiği konular hakkında bilgilendirdiğini yazan Fileleftheros gazetesi, Hristodulidis’in ise Borrell’e Rum Yönetiminin mülteci konusundaki tezlerini ilettiğini ekledi.
HRİSTOFORU
Gazeteye göre, Avrupa Parlamentosundaki (AP) Rum milletvekillerinden Lefteris Hristoforu ise önümüzdeki 7 yıllık yeni AB bütçesinin görüşülmesi sırasında yaptığı açıklamada “Türkiye gibi AB ilke ve değerlerine saygı göstermeyen ülkelerin, AB bütçesinden bir Euro bile almamaları gerektiğini” iddia etti.
“Avrupa vatandaşlarının, Türkiye gibi, AB ilke ve değerlerini uygulamayan ülkelere AB’nin paralarının verilmesini kabul etmediklerini ve bununla hem fikir olmadıklarını” ileri süren Hristoforu, “Türkiye’nin bir Euro bile almaması gerektiğini, aynı zamanda Avrupa bütçesinden ve çok yıllık mali çerçeveden de hiçbir şey almaması gerektiğini iddialarına ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.