30 Kasım 2020 - 8:25 'de eklendi ve A+A-
NACAK GAZETESİ- Bugün başlayacak ve 6 Aralık’a kadar devam edecek tatbikata Güney Kıbrıs, Yunanistan, Mısır ve Fransa ile Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı askeri kuvvetler katılacak.
Güney Kıbrıs, Yunanistan, Mısır arasındaki savunma ve güvenlik alanındaki iş birliğine dayanan ve 2017 yılından itibaren icra edilen “Medusa” isimli çok uluslu hava deniz tatbikatı, bu yıl 30 Kasım-6 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Alithia gazetesi, Mısır- İskenderiye geniş bölgesinde ve Kahire FIR hattında icra edilecek “Medusa 2020” tatbikatına bu yıl ilk kez, Fransa ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne ait kuvvetlerin de katılacağını yazdı.
Habere göre Güney Kıbrıs, tatbikata açık deniz devriye gemisi “A.Yoannidis” ve tatbikatın koordinasyonuyla ilgili bir irtibat subayı ile katılacak.
NACAK GAZETESİ- Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kurucu Cumhurbaşk...
NACAK GAZETESİ- Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs görüşmele...
Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ölümünün 9’uncu yıl d...
NACAK GAZETESİ- TC Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cu...
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kurucu Cumhurba...
NACAK GAZETESİ – Maliye Bakanı Dursun Oğuz, Kurucu Cum...
NACAK GAZETESİ- Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu...
NACAK GAZETESİ- Sağlık Bakanı Ali Pilli, “Kurucu Cumhurbaşka...
Başbakan Ersan Saner’in ‘erken seçim’ isteminin ardından UBP...
NACAK GAZETESİ- Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi, koronavir...