DOLAR 32,5947 0.1%
EURO 35,0543 0.47%
ALTIN 2.427,700,20
BITCOIN 2094941-3,76%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Rum askerleri mahsur kaldı

Rum askerleri mahsur kaldı

ABONE OL
06 Kasım 2017 22:32
Rum askerleri mahsur kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail ordusunun elitleri diye adlandırılan “Egoz” timi ile ortak tatbikat icra etmek üzere İsrail’e giden RMMO askerlerinin İsrail’de mahsur kaldığı haber verildi.
Haravgi “Milli Muhafız Ordusu’nun (RMMO) personelinin İsrail’e tatbikat nedeniyle vize almadan, askerî yollardan gittiğini ancak kendilerini ortaya götüren iki gemiden bir tanesinin arızalandığını yazdı.
Gazete tatbikatın geçen çarşamba günü tamamlandığını ancak RMMO’lulardan 11’inin geri dönemediğini yazdı. 11 RMMO’luyu Güney’e askeri uçaklarla geri götürülme yolunun ise, Gazze’de süregelen ihtilaf nedeniyle savaş uçaklarının sürekli uçması dolayısıyla mümkün olmadığına işaret edildi.
Habere göre gazete (Haravgi) bu konuyu RMMO’ya ve Rum Savunma Bakanlığı’na sormasına karşın cevap alamadı. RMMO’luların aileleri de yetkililerin kendilerine sürekli olarak; önce “dönüyorlar” deyip sonra ertelediklerinden şikayet ettiği belirtilen haberde, ailelerin, bu pahalılıkta yakınlarının İsrail’deki masraflarını kendi ceplerinden karşıladıklarını, yetkililerin ise bu duruma hiç ilgi göstermediği yazıldı.
İsrail ordusunun Egoz timi isimli eliti ile geçen hafta icra edilen ortak tatbikatı RMMO Komutanı Korgeneral İlias Leondaris’in de izlediğini yazan gazete “Times of Israel” isimli gazetenin de Leondaris’in, “dünyaca ünlü, Arap kenti simülasyonu olan özel kentsel savaş merkezi ihtiva eden “Tzeelim” isimli ortak askeri eğitim üssünü ziyaretine yer verdiğini haberine ekledi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.