DOLAR 32,5322 0.1%
EURO 34,9613 -0.09%
ALTIN 2.438,600,14
BITCOIN 21104370,78%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum basını Yenidüzen’i kullanıyor

Rum basını Yenidüzen’i kullanıyor

ABONE OL
11 Eylül 2019 11:04
Rum basını Yenidüzen’i kullanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Kuzey Kıbrıs’a gerçekleştirdiği ziyarette, doğal gazla ilgili ortak komite önerisini kendisi ile Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay’ın hazırladığını söylemesi ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın da buna sosyal medya üzerinden yanıt vermesi aynı zamanda ziyarete verilen bazı tepkiler, dünkü bazı Rum gazetelerine de haber oldu.
Alithia gazetesi “Çavuşoğlu Başka, Akıncı Başka Söylüyor- Doğal Gazla İlgili Önerinin Sahipliği En Nihayet Kime Ait?” başlıklı haberinde, Akıncı’nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma aynı zamanda “Herkes Kukla” ara başlıklı haberinde ise, Yenidüzen gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı’nın konuyla ilgili kaleme aldığı yazıya yer verdi.
Politis konuya “Savaş Çıktı” ara başlığıyla yer verirken, Haravgi ise habere “Çavuşoğlu Doğal Gazla İlgili Olarak Ateşler Yaktı- Akıncı’nın Önerisini Ankara ve Özersay’a Atfetti” başlıklarıyla yer verdi.
Gazete “Çavuşoğlu Sömürgeci” başlığıyla yer verdiği haberinde ise, Sendikal Platformun açıklamasına yer ayırdı.
Fileleftheros gazetesi de “Türkiye’nin Kuklası- Kıbrıs Sorunu ve Enerjiyle İlgili Önerileri Kim Pişirip Kurtarıyor?- Akıncı’nın Tepkisi” başlıklarıyla yayımladığı haberinde, Cumhurbaşkanı Akıncı’nın doğal gaz önerisi konusunda sosyal medyada yaptığı paylaşıma aynı zamanda Cenk Mutluyakalı’nın konuyla ilgili kaleme aldığı yazıya yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.