DOLAR 32,3898 0.2%
EURO 35,1042 -0.05%
ALTIN 2.325,480,27
BITCOIN 2278307-1,02%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum Başsavcı;  “Güney Kıbrıs yolsuzluk krallığı”

Rum Başsavcı; “Güney Kıbrıs yolsuzluk krallığı”

ABONE OL
06 Aralık 2017 01:20
Rum Başsavcı;  “Güney Kıbrıs yolsuzluk krallığı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rum Başsavcı Kostas Kliridis ile Sayıştay Odysseas Mihailidis’in, katıldıkları bir panelde, Güney Kıbrıs’taki yolsuzluk derecesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundukları bildirildi

Fileleftheros gazetesi “Kıbrıs, Yolsuzluk Krallığı” başlıklı, manşetten verdiği haberinde, Rum Başsavcı ve Sayıştay’ın, yolsuzluk konulu panelde yaptıkları konuşmada, ülkedeki yolsuzluk derecesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunduklarını yazdı.
Gazete, yapılan açıklamalar çerçevesinde yolsuzluğun saltanat sürmeye devam ettiğini ve yolsuzluk yapanların da ülkeyi yönetmeye devam ettiği sonucunun ortaya çıktığını belirtti.
Habere göre, Başsavcı Kostas Kliridis yaptığı konuşmada, konuya ilişkin müdahil tarafların, kurumların ve birimlerin, yolsuzluk konusundaki kararlılığına karşın, bunun saltanat sürmeye devam ettiğini ifade etti.
Sayıştay Odisseas Mihailidis ise yolsuzluk boyutunun, görevi devraldığında düşündüğünden çok daha ötede olduğunu belirtti.
Panelde konuşan Kliridis ile Mihailidis ayrıca bu tür olayların göğüslenmesi için sıfır tolerans gösterilmesinin gerekliliğine de vurgu yaptı.

*****

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Phone Tracker Free

    It is very difficult to read other people’s e-mails on the computer without knowing the password. But even though Gmail has high security, people know how to secretly hack into Gmail account. We will share some articles about cracking Gmail, hacking any Gmail account secretly without knowing a word.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.