DOLAR 32,5164 0.07%
EURO 34,9833 -0.15%
ALTIN 2.436,760,04
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum plajlarına gitmeyin  Koli basili oranı yüksek

Rum plajlarına gitmeyin Koli basili oranı yüksek

ABONE OL
06 Ağustos 2018 16:11
Rum plajlarına gitmeyin  Koli basili oranı yüksek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Limasol bölgesinde, yüksek binaların yapımından dolayı yer altı sularının akışının sağlandığı denize girilen bölgelerden alınan numunelerde, koli basili oranının bazı durumlarda bin 800’ü geçtiğine, AB standartlarında izin verilen üst sınırın 500 olduğuna dikkat çekildiği kaydedildi.

Politis gazetesi, Kış Yüzücüleri ve Limasol Dostları Kulübü’nün açıklamasına dayanarak, Limasol’da denize girilen alanlarda koli basili oranının bazı durumlarda bin 800’ü geçtiğini yazdı.
Habere göre, Kış Yüzücüleri ve Limasol Dostları Kulübü yaptığı açıklamada, Limasol deniz bölgesinin kirliliği konusunda Avrupa Birliği’ne ve uluslararası “Blue Flag” örgütüne resmi şikayette bulunacağını belirtti.
ÇEVRE FELAKETİ
Larnaka’ya bağlı Meneu (Menevi) bölgesinde, deniz kaplumbağalarının bulunması nedeniyle koruma altında olan “Spyros Beach” sahilinde çevre felaketi yaşandığı belirtildi.
Haravgi gazetesi, “Spyros Beach” sahilinde, tellerle çevrili olan alana, araçlarla girildiğini ve bunun büyük zarara neden olduğunu yazdı.
Gazete, çevre örgütleriyle birlikte Larnaka’da örgütlü bulunan diğer kuruşların olaya büyük tepki gösterdiğini belirtti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.