DOLAR 32,5934 0.24%
EURO 34,7992 0.36%
ALTIN 2.422,26-0,42
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum siyasi partileri;  “Türk ordusunu yıkacağız”

Rum siyasi partileri; “Türk ordusunu yıkacağız”

ABONE OL
15 Ağustos 2019 00:20
Rum siyasi partileri;  “Türk ordusunu yıkacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin devamını ve Türk ordusunun yıkılışını sağlayacak çözüm için mücadeleye devam ediyoruz. Maraş’ın iadesini talep etmek ve sonuna kadar mücadele etmekle yükümlüyüz”.

Alithia gazetesi “Maraş: 45 Yıldır Lal” başlıklı haberinde Rum siyasi partilerinin Barış Harekâtı’nın ikinci aşamasının yıldönümü nedeniyle yayımladıkları Maraş merkezli açıklamalarını aktardı
Habere göre, DİSİ Kıbrıs sorununun bu aşamasında hâkim hedeflerinin müzakerelerin, BM Genel Sekreteri’nin sunduğu çerçeve temelinde ve Güvenlik Konseyi’nin iki bölgeli iki toplumlu federasyon kararları parametresinde yeniden başlaması olduğunu kaydetti.
AKEL Kıbrıs sorununun kritik bir aşamada, kesin taksimin de eşikte olduğu görüşünü ortaya koyarak iki lideri, 9 Ağustos görüşmesinden sonra oluşmaya başlayan perspektifleri değerlendirmeye çağırdı.
DİKO “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin devamını, işgal olgularını yıkacak ve adaleti tesis edecek çözüm için mücadeleye devam ediyoruz” ifadesini kullandı.
EDEK Maraş konusunun (Rum yönetimi tarafından) gelişigüzel yönetildiği görüşünü ortaya koydu ve “En azından şimdi kentin yasal sakinlerine iadesini talep etmekle yükümlüyüz. Sonuna kadar mücadele etmekle yükümlüyüz” dedi.
Ekologlar Hareketi Vatandaşlar İşbirliği, adil ve sürdürülebilir çözüm için mücadele etmeyi sürdüreceğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.