DOLAR 32,3134 0.19%
EURO 35,0604 -0.21%
ALTIN 2.279,320,09
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum subaylar eğitilecek

Rum subaylar eğitilecek

ABONE OL
26 Şubat 2020 10:00
Rum subaylar eğitilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Rum Savunma Bakanlığı, Birleşik Krallık’taki Buckingham Üniversitesi Güvenlik Araştırma ve Bilgi Merkezi iş birliğiyle konferans düzenliyor. RMMO’da görevli Rum subayların eğitilmesinin yanı sıra Rum enerji programı karşısındaki Türk stratejisi, RMMO’nun savunma mücadelesinde asimetrik taktikler, deniz bölgelerindeki yetki alanı tatbikatı gibi konular analiz edilecek.

Rum Savunma Bakanlığı Güvenlik ve Savunma Akademisi ile Birleşik Krallık’taki Buckingham Üniversitesi Güvenlik Araştırma ve Bilgi Merkezi iş birliğiyle, savunma ve güvenlik konferansı düzenleneceği belirtildi.
Fileleftheros gazetesi, Rum Savunma Bakanlığı Güvenlik ve Savunma Akademisi ile Birleşik Krallık’taki Buckingham Üniversitesi Güvenlik Araştırma ve Bilgi Merkezi’nin, Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) subaylarının eğitiminin geliştirilmesi çabaları çerçevesinde savunma ve güvenlik konferansı düzenleyeceğini yazdı.
Habere göre konferans “Küçük Ülkelerin Savunma ve Güvenliği: Kıbrıs’ın Durumu” başlığı altında, 27 Şubat’ta Güney Lefkoşa’da, Rum Savunma Bakanlığı yetkilileri ve RMMO yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.
Rum Savunma Bakanlığı konu hakkında yaptığı açıklamada, konferansta, “Küçük ülkeler tarafından yüksek stratejinin benimsenmesi olanağı, Rum enerji programı karşısındaki Türk stratejisi, RMMO’nun savunma mücadelesinde asimetrik taktikler, deniz bölgelerindeki yetki alanı tatbikatı” gibi konular analiz edilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.