DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum tezlerini tekrarlayan İzcan;   Türkiye’den kurtulalım

Rum tezlerini tekrarlayan İzcan; Türkiye’den kurtulalım

ABONE OL
29 Ağustos 2018 15:01
Rum tezlerini tekrarlayan İzcan;   Türkiye’den kurtulalım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ekonomik krizin artarak devam ettiğini, hayatın giderek çekilmez olduğunu ve özellikle emekçilerin kriz karşısında ezildiğini vurguladı.
BKP Genel Başkanı İzzet İzcan yazılı açıklamasında, “ Kapitalizmin ve kötü yönetimin yarattığı krizin bedelini halka ödetmek insafsızlıktır” dedi.
Yaşananların esas sorumlusunun, uyguladığı yanlış politikalarla borca dayalı büyüme hedefini koyan, tüm dünya ile kavga eden, yayılmacı ve işgalci bir dış politika izleyen AKP hükümet olduğunu savunan İzcan, böyle devam ettiği sürece TL’deki erimenin artarak süreceğini ifade etti. İzcan, “Esas yapılması gerekenin TC boyunduruğundan kurtulmak” dedi.
“Aynı gemideyiz” söylemleriyle bir yere varmanın mümkün olmadığını dile getiren İzcan, emekçilerle sermaye ve elit sınıfın aynı gemide olamayacağını, toplumun önemli bir kısmının krizde hiçbir sorumluluğu olmamasına rağmen ağır şekilde bedel ödediğini belirterek, “hükümetin halkı kandırdığını” iddia etti ve bundan vazgeçmesini istedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.