DOLAR 32,5136 -0.09%
EURO 34,9475 0.31%
ALTIN 2.432,890,42
BITCOIN 2078609-3,70%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum Yönetimi ;   KKTC ile doğrudan ticaret tüzüğü dondurulmalı

Rum Yönetimi ; KKTC ile doğrudan ticaret tüzüğü dondurulmalı

ABONE OL
18 Ekim 2019 08:30
Rum Yönetimi ;   KKTC ile doğrudan ticaret tüzüğü dondurulmalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Strazburg’da, gelecek hafta yapılacak olan Avrupa Parlamentosu (siyasi grup başkanları) Başkanlar Konferansı’nda, KKTC ile doğrudan ticaret tüzüğünün “dondurulmasının” sağlanmasının beklendiği belirtildi.
Politis gazetesi “Doğrudan Ticarete İlişkin Yeni Haberler Bu Haftadan İtibaren “ başlıklı haberinde, Brüksel’de, dün gerçekleştirilen Başkanlar Konferansı sırasında ve grupların yoğun perde gerisindeki çabalarının ardından, mutlak oy birliğinin ve doğrudan ticaret tüzüğünün “dondurulmasının” sağlanmasının mümkün olmadığını, buna karşın bu çabanın gelecek haftaya kaldığını yazdı.
Başkanlar Konferansı’nın dünkü toplantısında, doğrudan ticaret tüzüğünün “dondurulması” konusunda herkesin uzlaştığını, “Kimlik ve Demokrasi” (aşırı sağ) grubunun, imaj ve farklılık yaratmak amacıyla, iptal konusunu gündeme getirdiğini yazan gazete bunun, doğal olarak kabul edilmediğini belirtti.
Gazete doğrudan ticaret tüzüğünün dondurulmasının, gelecek hafta yapılacak olan Başkanlar Konferansı’nda onaylanmasının beklendiğini ayrıca tüzüğün; “dondurulmuş” şekilde muhafaza edilmesi şeklindeki siyasi taahhütle ile ilgili önerinin de kaydedilmesinin talep edileceğini yazdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.