DOLAR 32,4970 -0.15%
EURO 34,9404 0.26%
ALTIN 2.436,440,56
BITCOIN 2074748-1,45%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum Yönetimi, sitemizi çökertmek için harekete geçti…

Rum Yönetimi, sitemizi çökertmek için harekete geçti…

ABONE OL
22 Ekim 2017 19:06
Rum Yönetimi, sitemizi çökertmek için harekete geçti…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her gün saldırıyorlar..

Kibrisvolkan.net  haber sitesinin yayınlarından rahatsız olan Rum Yönetimi, haber sitesini çökertebilmek için her gün yoğun şekilde siber  saldırı yapıyor.

Haber sitemizin “Zombi haplarını Rum gönderiyor”  haberinden sonra, siber saldırılar daha da yoğunluk kazanırken,  Rum polisi de yaptığı açıklamada  haber sitemizi hedef gösterdi..

Son dönemde gündem de bulunan ve “Zombi hapı-Flakka” olarak da bilinen “Alpha-PVP” isimli uyuşturucu maddenin kullanımının Güney Kıbrıs’ta yüksek olduğuna dair verdiğimiz haberler, Rum tarafında  büyük rahatsızlık yaratırken,  Rum polisi açıklama yapmak zorunda kaldı. .
Alithia gazetesi,  haber sitemizde yer alan  söz konusu uyuşturucunun Güney Kıbrıs’ta kullanımının yaygın olduğu şeklindeki haberin, Rum Polisi Narkotik Şube Komiser Yardımcısı Panikos Stavros tarafından yalanlandığını ileri sürdü. .
Açıklamasında, söz konusu maddenin tehlikelerine değinen Stavros, bu maddenin kullanımına ilişkin  üç vakanın tespit edildiğini söylemek zorunda kaldı. sürdü.
“Zombi hapının” diğer uyuşturtucuların yanında Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye  geçtiği bilinirken, Alithia gazetesi , söz konusu uyuşturucu maddenin KKTC’ye Güney Kıbrıs’tan geçtiği iddialarının da gerçekleri yansıtmadığını iddia etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.