DOLAR 32,5175 0.07%
EURO 34,9605 -0.14%
ALTIN 2.438,060,09
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum-Yunan ikilisi bayram ediyor…  “Biden gerçek dostumuz”

Rum-Yunan ikilisi bayram ediyor… “Biden gerçek dostumuz”

ABONE OL
09 Kasım 2020 10:23
Rum-Yunan ikilisi bayram ediyor…  “Biden gerçek dostumuz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- ABD’de Başkanlık seçimini Joe Biden’ın kazanması Rum-Yunan ikilisi ile içimizdeki işbirlikçilerini sevince boğarken, Yunanistan Başbakanı Miçotakis yaptığı açıklamada “Joe Biden gerçek dostumuzdur” dedi. İçimizdeki işbirlikçiler ise Biden’ın seçilmesini “2020 yılının en güzel olayı” olarak değerlendiriyor.
RUM İLE KİRLİ İLİŞKİLER
ABD Başkanı seçilen Joe Biden, ABD Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Rum Yönetimi’ni Doğu Akdeniz’deki enerji kaynaklarına tek başına sahip çıkma yönünde teşvik ederken, Fransa, İsrail ve Mısır’ın Rum Yönetimi’ne destek vermelerini de sağlamıştı.
KARA PARA AKLAMA
ABD’nin tanınmış avukatlarından Giulioni yaptığı açıklamada Joe Biden’ın oğlunun Letonya ve Güney Kıbrıs aracılığıyla kara para akladığını iddia etmişti.
AKINCI İLE İLİŞKİLER
BM. 71. Genel Kurul çalışmaları nedeniyle New York’ta bulunan Mustafa Akıncı, 23 Eylül 2016 tarihinde Joe Biden’in kaldığı otele gitmiş ve bir saatten fazla süren bir görüşme yapmıştı. Bu görüşmede “Birleşik Kıbrıs”ın nasıl oluşturulacağı ele alınmıştı.
“ERDOĞAN’I DEVİRECEĞİM”
Başkan adayı olmaya hazırlanan Joe Biden’in 2019 Aralık ayında yaptığı açıklama ise şöyle; “Başkan seçilirsem Erdoğan’ı darbeyle değil seçimle devireceğim. Muhalefete destek vereceğim. Erdoğan yaptıklarının hesabını verecek.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.