DOLAR 32,5902 0.31%
EURO 35,0231 0.12%
ALTIN 2.456,810,86
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum’dan bir insanlık ayıbı daha

Rum’dan bir insanlık ayıbı daha

ABONE OL
01 Kasım 2017 23:42
Rum’dan bir insanlık ayıbı daha
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suriyeli bir mültecinin, KKTC’de yasadışı olarak kaldığı iddia edilen kardeşini görmesi için Larnaka Havaalanından adaya girişine izin verilmediği bildirildi.
Politis gazetesi “Suriyeli Mülteci Geldiği Gibi Almanya’ya Gitti… İşgal Bölgelerinde Tatil İçin Gelseydi OK, Ancak Kardeşiyle Bir Araya Gelmek İçin Olmaz” başlıklarıyla verdiği haberinde, Almanya’dan ikincil koruma statüsü alan Suriyeli mültecinin yaşadıklarını aktardı.
Gazete, Suriyelinin, kardeşiyle görüşmek için Larnaka Havaalanından Güney Kıbrıs’a girmek istediğini, ancak kardeşini göremeyip Almanya’ya geri dönmek zorunda kaldığını yazdı.
Suriyelinin, ülkede neyin geçerli olduğunu ya da üçüncü ülke vatandaşının KKTC’yi ziyaret etmesine ne zaman izin verildiğini bilmeyerek, KKTC’de öğrenci olan kardeşini ziyaret edeceği bilgisini verdiği kaydeden gazete, Muhaceret Dairesi yetkililerinin, rutin kontrollerinde Suriyeliye buna izin verilmediği bilgisini vererek, kendisine, ya kendi isteğiyle gitmesi ya da Rum tarafında gözaltında kalıp ayarlanan uçuşla ayrılması seçeneğinin sunulduğunu belirtti.
Gazete, aldığı bilgilere göre Suriyelinin kendi biletini ödeyerek ayrılmayı seçtiğini aktardı.
Gazete, yetkili polis kaynağının, “Suriyeli, KKTC’yi tatil ya da bir Kıbrıslı Türk’ü görmek için ziyaret edeceğini söyleseydi herhangi bir sorun olmayacağını” ifade ederek, KKTC’deki Kıbrıs Rum otellerinde kalacak olan turistlerin girişine izin verilmediğine dair genelgenin devamının olmadığını belirttiğini aktardı.
Habere göre Rum Polis Basın Sözcüsü Anderas Angelidis de, KKTC’de öğrenci olan Suriyelinin, “Kıbrıs’ta yasadışı olarak kaldığını ve sonuç olarak yasadışı kalan bir kişiyi ziyaret edecek birisinin ülkenin yasal havaalanından giriş yapmasına izin verilemeyeceğini” söyledi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Phone Tracker Free

    It is very difficult to read other people’s e-mails on the computer without knowing the password. But even though Gmail has high security, people know how to secretly hack into Gmail account. We will share some articles about cracking Gmail, hacking any Gmail account secretly without knowing a word.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.