DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074175-1,84%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rum’dan savaş hazırlığı mı?   Gerginlik iyice tırmanıyor

Rum’dan savaş hazırlığı mı? Gerginlik iyice tırmanıyor

ABONE OL
30 Ekim 2018 13:05
Rum’dan savaş hazırlığı mı?   Gerginlik iyice tırmanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ-Güney Kıbrıs ile İsrail arasında “Lefkoşa FIR hattı” içerisinde, askeri tatbikatlar gerçekleştiriliyor. Tatbikatlar Perşembe gününe kadar sürecek

Güney Kıbrıs ile İsrail arasındaki askeri işbirliği programı çerçevesinde düzenlenen tatbikata, Rum Milli Muhafız Ordusu ile İsrail Silahlı Kuvvetleri’ne ait kara birlikleri ile savaş uçakları ile saldırı helikopterleri katılıyor

Rum Savunma Bakanlığı, Rum Yönetimi ile İsrail arasında “Lefkoşa FIR hattı” içerisinde, askeri tatbikatlar gerçekleştiriliyor. Dün başlayan tatbikat Perşembe’ye kadar sürecek. gerçekleştirilmekte olduğunu açıkladı.
Tatbikatın iki ülke arasındaki yıllık askeri işbirliği programı çerçevesinde yapılmakta olduğunu belirten Rum haber kaynakları, “tatbikatların Lefkoşa FIR hattı içerisinde ve Kıbrıs Cumhuriyeti’nin kara alanının büyük bir bölümünde yapılmakta olduğunu ve buna Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) ile İsrail Silahlı Kuvvetlerinin kara ve hava araçlarının katılmakta olduğunu” kaydetti.
“NEMESIS” GATBŞKATI
Bu arada 31 Ekim günü Rum tarafının tek yanlı olarak ilan ettiği MEB içerisinde geniş kapsamlı ve uluslararası “NEMESİS” tatbikatı icra edilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.