DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rumlar, Dillirga için plan hazırladı

Rumlar, Dillirga için plan hazırladı

ABONE OL
21 Haziran 2021 10:08
Rumlar, Dillirga için plan hazırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Dillirga (Tylliria) bölgesinin gelişimi plan hazırladı. Adanın kuzey batısındaki Dillirga bölgesi için stratejik entegre kalkınma planı 10 ay içinde hazır olacak.

Dağ Topluluklarını Geliştirmeden Sorumlu Komisyon Üyesi Costas Hambiaouris, tüm paydaşlarla bir toplantı için Salı günü bölgeyi ziyaret edecek.

Hambiaouris, CNA’ya yaptığı açıklamalarda, çalışmanın Kato Pyrgos Tylliria, Pano Pyrgos Tylliria, Pigainia, Ayios Theodoros-Mansouras, Mosfili ve Pachyammos, Pomos bölgelerini kapsayacağını söyledi.

Hambiaouris, İçişleri bakanlığının 10 ay içinde hazır olacak çalışma ihalesini tamamladığını belirterek, “Eğitim, sağlık, ulaşım, hizmetler, girişimcilik, sosyal refah, kültür, katı ve sıvı atık yönetimi, çevre ve iletişim gibi tüm sektörleri kapsayan üretim eksenleri – ekonomi, yaşam bağlamı ve doğa/çevre konularına değineceğiz” dedi.

Çalışma ihalesini kazanan uzman, sorunları yakından görmek ve kayıt altına almak için tüm toplulukları ziyaret etmek için bir süre bölgede kalacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.