DOLAR 32,5456 -0.01%
EURO 34,9055 0.15%
ALTIN 2.422,920,01
BITCOIN 2051060-4,20%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rumlar;   Girne bizimdir ve bizi bekliyor

Rumlar; Girne bizimdir ve bizi bekliyor

ABONE OL
30 Ağustos 2018 11:37
Rumlar;   Girne bizimdir ve bizi bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziyareti organize eden Rum Ekologlar ve Vatandaşlar İşbirliği yaptığı açıklamada “Girne’deki kilisede dua etmenin ve inançlıların burada olmasının direnişi teşkil ettiğini” belirtirken, “Girne bizimdir ve bizi bekliyor” mesajı verildi

Rum Ekologlar ve Vatandaşlar İşbirliği heyetinin, Girne’deki “Ay. Fanurios” Kilisesi’ni ziyaret ettiği belirtildi.
Fileleftheros gazetesi, Rum Ekologlar ve Vatandaşlar İşbirliği’nin, “Ay. Fanurios” yortusu günkü ziyaretiyle “Girne bizimdir ve bizi bekliyor” mesajını gönderdiğini yazdı.
Habere göre, Rum Ekologlar ve Vatandaşlar İşbirliği, açıklamasında, “Kuzey’deki kilisede dua etmenin ve inançlıların burada olmasının direnişi teşkil ettiğini” de savundu.
Rum Ekologlar ve Vatandaşlar İşbirliği Başkanı Yorgos Perdikis, “inançlıların orada olmasının Türk işgaline karşı bir direniş eylemini teşkil ettiğini” iddia etti.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Erkin

    Gercekten! bu hokkapapazlarin bu sekilde bir mesaj gondermesine izin verirsiniz. Butun bu kibris olaylarinin gercek nedeni bu kokkapapazlarin kiliselerde yaymis olduklari zehirlerle ivme kazanmistir vede hala daha hiz kazanmaktadir.Bunlari firsat elde iken kilise kapilarini kilitleyip fare gibi yakmak gerekirdi.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.