DOLAR 32,5340 0.22%
EURO 34,7847 0.09%
ALTIN 2.489,851,13
BITCOIN 20513362,77%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sabahattin İsmail hakkında suç duyurusu

Sabahattin İsmail hakkında suç duyurusu

ABONE OL
01 Mart 2019 11:44
Sabahattin İsmail hakkında suç duyurusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabahattin İsmail’in devlet memuru iken yasaları çiğneyerek ikinci iş yapmasının ortaya çıkmasından sonra bir grup vatandaş , Sabahattin İsmail hakkında Başsavcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf R. Denktaş’ın danışmanın olmamasına rağmen kendisini “Denktaş’ın danışmanı” olarak tanıtan ve ulusal güçleri bölmek için siyasi provokasyonlarda ve UBP Genel Başkanı Ersin Tatar’a yönelik çok çirkin saldırılarda bulunan Sabahattin İsmail, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde görülen bir davada devlet memuru iken ikinci bir iş yaptığını itiraf etti. Bu itiraf sonrasında bir grup vatandaş Sabahattin İsmail hakkında Başsavcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
BÜYÜK BİR SERVET
Devlet memuru iken ikinci bir iş yaptığını mahkemede itiraf eden Sabahattin İsmail, bu dönem içerisinde kendisi ve yakınları adına Lefkoşa Metehan bölgesinde süper lüks bir daire, Girne merkezde süper bir lüks daire, Alsancak’ta süper lüks bir villa, Ankara’da Çankaya ve Bahçelievler bölgelerinde de üç süper lüks daire aldı. Bunların yanısıra biri Mersedes olmak üzere iki de araba satın aldı.
AÇIKLAMA YAPMIYOR
Sabahattin İsmail, kendisi ve yakınları adına satın aldığı bu malları hangi parayla satın aldığını ve ne kadar vergi ödediğini açıklamaktan kaçınırken “kitap yazdım, sattım ve satın aldım” demekle yetiniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.