DOLAR 32,4766 -0.21%
EURO 34,9074 0.19%
ALTIN 2.435,570,52
BITCOIN 20975010,93%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sabahattin İsmail parayı nereden buldu?

Sabahattin İsmail parayı nereden buldu?

ABONE OL
03 Ağustos 2018 11:12
Sabahattin İsmail parayı nereden buldu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sabahattin İsmail, devlet memuru iken  kendisi ve yakınları adına  Lefkoşa Kermiya bölgesinde bir daire (60 bin Sterlin)   Girne merkezde bir daire (65 bin Sterlin)  Alsancak’ta bir villa (140 bin Sterlin) , Ankara Bahçelievler’de iki daire ( 260 bin Dolar)  ve Ankara Çankaya’da iki daire satın (1milyon Dolar)  aldı. Bunların yanısıra biri Mercedes olmak üzere iki de lüks araç satın aldı

Kıbrıs konusunun kritik dönemlerinde ortaya çıkan, kendisini “Ulusalcı- milliyetçi” olarak tanıtan  ve siyasi provokatif yazılarıyla  halkı  “Rumcular-milliyetçiler”  diye kutuplara ayırmaya ve siyasi  gerginlik yaratmaya çalışan Sabahattin İsmail’in kendisi ve yakınları adına aldığı  mülkler  dikkat çekiyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Kendisini “ulusalcı-milliyetçi” olarak tanıtan Sabahattin İsmail, 2015 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde  ulusal güçlerin ve UBP’nin Cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu’na karşı sosyal medya üzerinden saldırılarda bulunurken,  seçimlerde bağımsız aday olan Kudret Özersay’ı desteklemişti. Milletvekili seçimlerinde de HP’den aday olmak istemiş ama  HP yönetimi tarafından kabul edilmemişti.

YEREL SEÇİMLER

KKTC’de yapılan son yerel seçimlerde de , UBP adaylarına karşı sosyal medya üzerinden çok çirkin saldırılarda bulunan Sabahattin İsmail, Kıbrıs konusunun kritik bir aşamaya girdiği bu günlerde  siyasi içerikli provokatif saldırılarla yine gündeme geldi.  Kıbrıs konusunda toplumsal birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulduğu bu günlerde , ulusal güçleri yanıltmak, yanlış yönlendirmek ,  birlik ve beraberliğin oluşmasını engellemek için harekete geçti.

DİKKAT ÇEKİCİ MAL VARLIĞI

Sabahattin İsmail, devlet memuru iken  kendisi ve yakınları adına  Lefkoşa Kermiya bölgesinde bir daire (60 bin Sterlin)   Girne merkezde bir daire (65 bin Sterlin)  Alsancak’ta bir villa (140 bin Sterlin) , Ankara Bahçelievler’de iki daire ( 260 bin Dolar)  ve Ankara Çankaya’da iki daire satın (1milyon Dolar)  aldı.  Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde görüşülen bir davada ise  devlet memuru iken “ikinci iş” yaptığını itiraf etti.

“EMEKLİ İKRAMİYESİ İLE ALMIŞ”

Sabahattin İsmail, milyon Dolarlara ulaşan mal varlıklarını hangi para ile satın aldığını  açıklamazken, bu malları “emekli ikramiyesi” ile aldığını ileri sürüyor.  Ama ne var ki yapılan araştırmada, Sabahattin İsmail’in  devlet memuru iken  bu malları kendisi ve yakınları adına aldığı ortaya çıktı.

LÜKS ARABALAR

Mal varlıklarının yanısıra Sabahattin İsmail’in devlet memuru iken  biri Mercedes olmak üzere iki lüks araba satın aldığı da ortaya çıktı.

PARAYI NEREDEN BULDU?

Sabahattin İsmail’in kendisi ve yakınları adına satın aldığı mallar dikkat çekerken,  bu malları satın almak için parayı nereden bulduğu da sorgulanmaya başlandı.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.