DOLAR 32,5475 0.02%
EURO 34,9303 0.23%
ALTIN 2.427,120,18
BITCOIN 2062849-4,14%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sabahattin İsmail’den mal varlığı ile ilgili açıklama;  Kitap  satarak almış!
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Sabahattin İsmail’den mal varlığı ile ilgili açıklama; Kitap satarak almış!

Sabahattin İsmail’den mal varlığı ile ilgili açıklama; Kitap satarak almış!

ABONE OL
06 Ağustos 2018 16:19
Sabahattin İsmail’den mal varlığı ile ilgili açıklama;  Kitap  satarak almış!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet memuru iken kendisi ve yakınları adına Kermiya’da bir daire,  Girne merkezde bir daire, Alsancak’ta bir villa,  Ankara Bahçelievler’de 2 daire,  Ankara Çankaya’da 2 daire ve biri Mercedes olmak üzere  iki lüks araba satın alan Sabahattin İsmail,  satın alınan bu mal varlıklarıyla ilgili olarak  yaptığı ilk açıklamada “bu mal varlıklarını yazdığı kitapların satışından elde ettiği  parayla satın aldığını” ileri sürdü.

İNANDIRICI OLMADI

Sabahattin İsmail’in  yaptığı bu açıklama inandırıcı olmazken,  bazı yazarlar haber sitemize yaptıkları açıklamada  şunları söyledi;

“KKTC’de yazar olmak ve kitap  yayınlayarak satmak oldukça zor. Yayınlanan kitapların  baskı parasını bile karşılamak  mümkün değil.  Sabahattin İsmail  yayınladığı kitapları  nerede bastı ve kimlere sattı, Nobel ödülü mü kazandı?  Bu kadar büyük paralar kazandıysa, bunun vergisini ödedi mi?”

HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK

Lefkoşa Kaza  Mahkemesi’nde görüşülen bir davada  Sabahattin İsmail’in, “devlet memuru iken ikinci iş yaptığını” itiraf etmesi nedeniyle de, bazı kişilerin  Sabahattin İsmail hakkında Başsavcılığa suç duyurusunda bulunacağı da öğrenildi.  KKTC yasalarına göre devlet memurlarının  ikinci iş yapmaları suç sayılıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.