DOLAR 32,3103 -0.22%
EURO 35,1702 0.27%
ALTIN 2.524,850,98
BITCOIN 2148427-0,82%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Sabo” Akıncı’ya hizmet ediyor

“Sabo” Akıncı’ya hizmet ediyor

ABONE OL
23 Ekim 2019 23:47
“Sabo” Akıncı’ya hizmet ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı’nda kadrolu memur olmamasına rağmen kendisini “Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın danışmanı” ve “ulusal güçlerin önderi” olarak tanıtan siyasi etki ajanı ve provokatör Sabahattin İsmail, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşması ile birlikte ulusal güçleri dağıtmak ve Mustafa Akıcı’ya destek vermek için harekete geçti.
UBP ile hiçbir alakası olmamasına rağmen, perde gerisinde bazı kişilerle cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik operasyonlar düzenlemeye kalkan Sabahattin İsmail, şimdi de UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar’ı hedef aldı.
Sosyal medyada Başbakan Tatar’a yönelik çok çirkin ve seviyesiz saldırılarda bulunan Sabahattin İsmail , perde gerisinde hazırlanan stratejiye göre de Mustafa Akıncı’ya hizmet ediyor. Bu hizmetine karşılık olarak da seçimden sonra “danışman” olmayı bekliyor.
Belirlenen strateji doğrultusunda kendisini “ulusal güçlerin önderi” olarak tanıtan Sabahattin İsmail, her gün, Mustafa Akıncı’ya yönelik olarak saldırılarda bulunurken, bu şekilde sol grupların Akıncı’nın etrafında toplanmasını ve halkın UBP’ye tepki duymasını sağlamaya çalışıyor.
“Sabo” olarak adlandırılan bu siyasi etki ajanı ve provokatör Annan Planı ile ilgili referandum sürecinde de yaptığı provokasyonlarla , yabancı güçlere hizmet ederken, ulusal güçleri de etkisizleştirme çalışmıştı.
ÇOK BÜYÜK MAL VARLIĞINA SAHİP
Devlette memur olduğu günlerde kendisi ve yakınları adına Lefkoşa’da bir daire, Girne’de bir daire, Alsancak’ya bir villa, Ankara’da Çankaya’da iki daire ve Bahçelievler’de iki daire satın alan Sabahattin İsmail, bu parayı nereden bulduğunu hala daha açıklamadı. Kendisi bu para konusunda herhangi bir açıklamada bulunmazken, bu paranın AB fonlarından geldiği yönünde çok ciddi iddialar var.
TAHSİN ERTUĞRULOĞLU
Tahsin Ertuğruloğlu, Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Sabahattin İsmail’i Dışişleri Bakanlığı’ndan uzaklaştırırken, çok önemli iddialar da gündeme gelmişti. Bu iddialar arasında da Sabahattin İsmail’in bazı çevrelere hizmet ettiği de vardı.
KUDRET ÖZERSAY
Siyasi etki ajanı Sabahattin İsmail, HP kurulduğunda da Kudret Özersay’a da yanaşmış ama daha sonra Özersay bunu yanından uzaklaştırmıştı.
TATAR’I HEDEF ALDI
Siyasi etki ajanı ve provokatör Sabahattin İsmail, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaşması ile birlikte UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar’ı hedef alırken, Tatar’a yönelik olarak sosyal medyada çok çirkin ve seviyesiz saldırılarda bulunuyor.
AYDIN AKKURT
Ulusal güçlerin önde gelen isimlerinden Aydın Akkurt’u mahkemelerde mahkum etmek için yalancı şahitlik yapan Sabahattin İsmail ile ilgili olarak pek çok iddia gündeme gelirken , Aydın Akkurt şunları söyledi;
“Ulusal güçlere ve UBP’lilere sesleniyorum. Sabo denilen bu adamın ulusal güçler ile hiçbir alakası yoktur. Kendisini “ulusalcı ve milliyetçi olarak” tanıtmasına aldanmayın. Bu adam siyasi etki ajanı ve siyasi provokatördür. Geçmişte de ulusal güçler ile UBP’ye en büyük zararı veren de bu adamdır. Bu adamı sakın olan yanınıza yaklaştırmayın”.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r