DOLAR 32,5218 0.21%
EURO 34,7650 0.06%
ALTIN 2.487,711,05
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık Bakanı Pilli; Sağlıkta herkes elini taşın altına koymalı

Sağlık Bakanı Pilli; Sağlıkta herkes elini taşın altına koymalı

ABONE OL
26 Aralık 2019 09:32
Sağlık Bakanı Pilli; Sağlıkta herkes elini taşın altına koymalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Bakanı Ali Pilli’yi ziyaret etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Dernek Başkanı Burçin Aliusta, dernek olarak Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne Pediatri Bölümüne katkıda bulunmak istediklerini kaydederek, projeleri ile ilgili bilgi verdi.
Aliusta, 2019 faaliyetlerini tamamladıklarını ve dernek olarak bir misyon edindiklerini, bu çerçevede çıkardıkları dergiden elde edilen gelirle geçen sene Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisine bir yatırım yaptıklarını, bu sene 5. Sayılarını tamamladıklarını ve yine Çocuk Servisinde bir odayı restore edip hizmete sunacaklarını açıkladı.
Amaçlarının diğer sivil toplum örgütlerine örnek olmak olduğunu da belirten Aliusta, Sağlık Bakanı Ali Pilli’den bu süreçte destek istediklerini söyledi.
PİLLİ
Sağlık Bakanı Ali Pilli, sağlığa katkının insana katkı demek olduğunu, sağlıkta el birliği ile çok daha ileriye gidebileceğini vurguladı.
Sivil Toplum Örgütlerinin bu noktada yaptıkları yardım ve katkılarla kutsal bir görev edindiklerinin altını çizen Bakan Pilli, derneğin faaliyetlerini takdir ettiğini, bakanlık olarak bundan sonraki süreçte her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.
Pilli, sağlık gibi hassas bir konuda sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşların da elini taşın altına koyması gerektiğini, bu konuda Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği’nin önemli bir örnek teşkil ettiğini sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.