DOLAR 32,3321 0.24%
EURO 35,1012 -0.1%
ALTIN 2.298,930,96
BITCOIN 22791750,57%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Karakaya:Toplumsal dayanışma bizim için çok önemli ve değerli
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Karakaya:Toplumsal dayanışma bizim için çok önemli ve değerli

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Karakaya:Toplumsal dayanışma bizim için çok önemli ve değerli

ABONE OL
01 Haziran 2023 18:06
Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Karakaya:Toplumsal dayanışma bizim için çok önemli ve değerli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin Başkanı Ruşen Karakaya, BRT’de konuk edildi.

Karakaya, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt’u ziyaret etti.

Görüşmede, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu ile Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği arasında işbirliği ele alındı.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, derneğin çalışmalarının kamuoyunda daha geniş yer alması ve için BRT’nin üzerine düşeni yapmaya hazır olduklarını, ayrıca BRT çalışanlarının da maddi destek sağlamasının yolunun açılacağını söyledi.

Özkurt, derneğin çalışmalarıyla ilgili de kamu spotu hazırlayacaklarını da kaydetti.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya, ardından BRT canlı yayınına katılarak Levent Kutay’ın sorularını yanıtladı.

BRT’ye desteği için teşekkür eden Karakaya, herkesin, her kesimin, her kurumun desteğinin kendileri için önemli olacağını söyledi.

Çalışmalarını da anlatan Karakaya, Gazimağusa’nın merkezine, çocukların maneviyatını yaşatacak bir eğitim kompleksi yapmak istediklerini, eski panayır yeri denilen arazi için belediyeden yanıt beklediklerini, gecikme olsa da olumlu yanıt alacaklarına inandıklarını vurguladı.

Gazimağusa’nın girişindeki çembere anıt yapılması ile ilgili de İçişleri Bakanlığı’nın proje sürecini takip ettiklerini ifade eden Karakaya, ayrıca Anıt Mezar Projesi’nin de çiziminin yapıldığını söyledi, gönüllü mimarlara teşekkür etti, İçişleri Bakanlığı’nın ihaleye çıkmasını beklediklerini söyledi.

Ruşen Karakaya, derneğe yapılan mali yardımları, eğitim kompleksine ayırmak istediklerini, ayrıca başarılı çocuklara burs vereceklerini ve yitirdikleri çocukları gibi başarılı çocukların eğitimlerine katkıda bulunacaklarını kaydetti.

Türkiye’de devam eden dava sürecinin gayet iyi ilerlediğini, KKTC Barolar Birliği’nin de yakından izlediğini ve katkı koyduğunu belirten Karakaya, soruşturmanın yıl sonu bitmesini ve davanın açılmasının beklendiğini, kendilerinden de ifade alındığını söyledi.

Karakaya, dava için kamuoyu baskının önemine işaret ederek, sosyal medyada ve twitter’de ilk günkü kadar olmasa da destek gördüklerini aktardı ve “Bu destek bizim için çok önemli. Lütfen bizlere destek olmaya devam edin. Desteğinize ihtiyacımız var. Sesimizin duyurulmasına ihtiyacımız var” dedi.

Kamu çalışanlarının da derneğe üye olması ve destekte bulunmasının derneğin hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunacağını vurgulayan Karakaya, sendikalara, sivil topluma,maddi katkıları için teşekkür etti; isteyenlerin GSM hatlarından 108 TL tutarında bağış için ‘ABONE MELEKLER’ yazıp 4271’e SMS gönderebileceklerini sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.