DOLAR 32,5973 0.34%
EURO 34,7999 0.13%
ALTIN 2.513,361,18
BITCOIN 20932481,65%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şan: İşletmelerin puantajı olması gerekir

Şan: İşletmelerin puantajı olması gerekir

ABONE OL
18 Kasım 2022 19:46
Şan: İşletmelerin puantajı olması gerekir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maliye Bakanı Alişan Şan, Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Birliği Yönetimini kabul etti.

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede, Birlik yetkilileri Maliye Bakanı Alişan Şan’a birliğin amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kuzey Kıbrıs Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Kutay Ramiz, KKTC’de gayrimenkul değerleme konularında uluslararası standartlarca kabul görmüş yöntem, veri analizi ve piyasa koşullarını temel alan, profesyonel, bağımsız ve tarafsız raporlama yapılmasına öncülük ettiklerini söyledi…

Maliye Bakanı Alişan Şan da “Özel sektörün finansmana erişimi kolay olmalı” diyerek Şan, ancak bunun için bir takım standartların olması gerektiği söyledi.

Bakan Şan, mükellefiyetlerini zamanında yerine getiren işletmelerin puantajı olması gerektiğini ve notları yüksek olan yatırımcı ve işletmecilerin ipoteği yetmese bile bu finansmana erişiminin sağlanmasının elzem olduğunu kaydetti…

İşletmeler ve finansal açıdan çok önemli olduğunu kaydeden Maliye Bakanı Şan, bu tip düzenlemelerin bir çarpan etkisi yaratacağını, iş yaşantısı ve ülkenin Gayrisafi Millî Hâsılasının bile değişebileceğine inanç belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.