DOLAR 32,5555 -0.01%
EURO 34,9106 0.06%
ALTIN 2.433,710,17
BITCOIN 21820081,04%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Seçimi Boykot Grubu”na  tepki büyüdü…Köroğlu;   Adları milliyetçi ama ne oldukları belirsiz
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • “Seçimi Boykot Grubu”na tepki büyüdü…Köroğlu; Adları milliyetçi ama ne oldukları belirsiz

“Seçimi Boykot Grubu”na tepki büyüdü…Köroğlu; Adları milliyetçi ama ne oldukları belirsiz

ABONE OL
30 Eylül 2020 10:26
“Seçimi Boykot Grubu”na  tepki büyüdü…Köroğlu;   Adları milliyetçi ama ne oldukları belirsiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- “Sandığa gitmemek demek, o kutsal makamı altın tepside bu vatanın ve bu çilekeş halkın geleceğini tehlikeye atan federasyonculara sunmak demektir. Federasyoncular ile işbirlikçiler taraftarlarını sandığa gitmeye çağırırken, sahte milliyetçilerin sandığa gitmeyiniz çağrıları yapmaları tam bir gaflettir, bu vatana ihanettir. Sağda birbirinden değerli adaylarımız var. Ama en güçlü olanı Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar olduğuna göre, sandığa gidelim ve Tatar’a destek olalım.”

Ulusal güçlerin önde gelen isimlerinden Ahmet Köroğlu , ajan-provokatörlerin milliyetçilik maskesi arkasına saklanarak oluşturdukları “Seçimi Boykot Grubu”na çok sert tepki gösterdi.
Köroğlu “Bu Son Çağrımdır” başlığı altında yaptığı açıklamada şöyle dedi;
“Şanlı Türk ırkının kopmaz, ayrılmaz bir parçası olan Kıbrıs Türk’ü; Geleceğimizin söz konusu olduğu 11 Ekim Cumhurbaşkanlığı seçimini boykot etmemizi isteyen adı milliyetçi ama gerçekte ne oldukları belirsiz kişilerin yanlış yolda olduklarını her beraber görüyoruz.
Sandığa gitmemek demek, o kutsal makamı altın tepside bu vatanın ve bu çilekeş halkın geleceğini tehlikeye atan federasyonculara sunmak demektir.
Federasyoncular ile işbirlikçiler taraftarlarını sandığa gitmeye çağırırken, sahte milliyetçilerin sandığa gitmeyiniz çağrıları yapmaları tam bir gaflettir, bu vatana ihanettir.
Sağda birbirinden değerli adaylarımız var. Ama en güçlü olanı Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar olduğuna göre, sandığa gidelim ve Tatar’a destek olalım.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.