NACAK GAZETESİ- Kooperatif Merkez Bankası İştiraki Şeker Sigorta Kıbrıs LTD’de 2018 yılının Eylül ayında göreve gelen yeni Yönetim Kurulu, yaptığı araştırmalar sonucunda şirkette 2017 yılının Ağustos ayından 2018 yılının Ağustos ayına kadar olan dönemde yolsuzluk yapıldığı yönünde bulgulara ulaşmıştı.
Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan “Şeker Sigorta Kıbrıs Ltd.’in Mali ve İdari Durum Raporu” polise gönderilerek, suç duyurusunda bulunulmuş ve söz konusu rapor Başsavcılığa da gönderilmişti.
Raporda, Şeker Sigorta’da 2 milyon TL’ye yakın açık olduğu belirtilirken, açığın 2 milyon TL’nin üzerinde olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. Bu arada polis Genel Müdürlüğünün söz konusu dosya ile ilgili olarak yürüttüğü soruşturmanın da tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.
“Şeker Sigorta Dosyası”… Dosyada ciddi suçlamalar var
