DOLAR 32,4827 -0.07%
EURO 34,8607 -0.47%
ALTIN 2.442,570,28
BITCOIN 2079202-0,81%
Lefkoşa
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sel felaketinde yitirilen  dört can…  “Gazeteciler” balo düzenledi

Sel felaketinde yitirilen dört can… “Gazeteciler” balo düzenledi

ABONE OL
17 Aralık 2018 10:04
Sel felaketinde yitirilen  dört can…  “Gazeteciler” balo düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sel felakati ile yitirilen dört canın acısı devam ederken, “gazeteciler” Rumlarla birlikte yemeli-içmeli, çalgılı-eğlenceli yeni yıl kutlaması yaptı.

Pek çok belediye ile sivil toplum örgütü sel felaketi nedeniyle yeni yıl kutlaması yapmayacaklarını açıklarken, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği, Rumları da davet ederek yeni yıl balosu düzenledi

Sel felaketinde evlatlarını kaybeden aileler Çiklos’ta eylem yaparken, bazı “gazeteciler” Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin (KTGB) düzenlediği yeni yıl balosuna katıldı.
“Medya-2019 Buluşması/Haberiniz Olsun” adı altında KTGB Kompleksi’nde yapımı yeni tamamlanan The Paradise Park Kışlık Salonu’ndaki yemeğe 250 civarında medya mensubu katıldı.
Yıl boyunca haberden habere koşan gazetecilerle diğer basın emekçileri, eğlenme fırsatı buldu. Gecede gazeteciler yeni yılı kutladı. Yeni yıl balosuna Kıbrıs Rum Gazeteciler Birliği Başkanı Yorgos Frangos başkanlığında bir heyet de katıldı.
ÖZUSLU
Gecede konuşma yapan Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı Sami Özuslu, geceye katılımın yoğun olduğunu, gazetecileri bir arada görmekten Birlik olarak mutlu olduklarını ifade etti.
Sami Özuslu, KTGB olarak bütün basın kuruluşlarının ve gazetecilerin daha iyi koşullara kavuşması için çalıştıklarını, kısa süre önce imzalanan AB projesiyle çok önemli bir sürece girildiğini vurguladı. Özuslu, yeni yılın basın camiasına, topluma ve tüm dünyaya huzur, refah ve barış getirmesini diledi.
Birliğin düzenlediği yılbaşı piyangosu da büyük ilgi gördü. Gazeteciler Birliği yeni yıl balosunda gazeteciler “Basın Özgürlüğü Hayatın Özgürlüğü” yazılı çerçevelerle anı fotoğrafı çektirdi. Gazeteciler, Adrenal Grubu’nun müzikleriyle eğlenip, coştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.