DOLAR 32,5070 0.16%
EURO 34,8214 0.27%
ALTIN 2.487,611,04
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serdar Denktaş; Kapımız UBP’ye açık

Serdar Denktaş; Kapımız UBP’ye açık

ABONE OL
24 Ocak 2018 10:39
Serdar Denktaş; Kapımız UBP’ye açık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

4 parti arasında şu ana kadar bir pürüz olmadı,  ancak bunun olmayacağı anlamına gelmez. UBP ile ise görüşmedik, ancak kapımız herkese açık. Bir çağrı olursa, ziyarete gelmek isterlerse kapımız açıktır

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı hükümet kurma çalışmaları kapsamında Başbakan Yardımcısı, Maliye Bakanı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş ile görüştü. Görüşmede Denktaş’a DP Genel Sekreteri Afet Özcafer eşlik etti.

Denktaş görüşme sonrasında basına yaptığı açıklamada, görüşmede seçimden bugüne gelişen, kendi açılarından oluşan olayları ve bugüne kadar gelinen aşama ile düşüncelerini Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya aktardıklarını söyledi.

Ülkede olan olayların yanı sıra dörtlü koalisyon için görüşmelerinin devam ettiğine işaret eden Denktaş, UBP ile herhangi bir resmi temasta bulunmadıklarını, öyle bir niyetin de görülmediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Akıncı’nın gerekirse ikinci tur görüşme yapabileceği düşüncesini de aktaran Denktaş, memleketin bugün içinde olduğu durum ve maliyenin önünde duran sıkıntılar da dahil olmak üzere görüşlerini Akıncı’ya aktardıklarını belirtti.

HÜKÜMET KONUSU

Hükümet konusunda dörtlü görüşmelerin hala devam ettiğini ifade eden Serdar Denktaş,  bir sonuca ulaşılmadığı sürece, bu konuda kesin bir şey söylemenin mümkün olmadığını kaydetti.

4 partinin tekrar bir araya geleceğini, şu ana kadar bir pürüz olmadığını, ancak bunun olmayacağı anlamına gelmediğini belirten Denktaş, UBP ile ise görüşmediklerini, ancak kapılarının herkese açık olduğunu söylediklerini, bir çağrı olursa, ziyarete gelmek isterlerse kapılarının açık olduğunu söyledi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.