DOLAR 32,5737 0.1%
EURO 35,0096 0.48%
ALTIN 2.431,720,37
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serdar Denktaş;  Türk askeri gelmese yok olacaktık

Serdar Denktaş; Türk askeri gelmese yok olacaktık

ABONE OL
21 Ocak 2018 22:18
Serdar Denktaş;  Türk askeri gelmese yok olacaktık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DP Genel Başkanı  Serdar, yaptığı açıklamada  “Allah Türk askerinin yar ve yardımcısı olsun” derken,  “Zeytin Dalı Harekatı”na karşı çıkanlara  ve bu harekatı “işgal harekatı” olarak suçlayanlara da tepki gösterdi. Serdar Denktaş şunları söyledi;

“Amerika’nın, Rusya’nın, İngiliz’in Alman’ın Suriye’ye sınırı bile yokken Ortadoğu’da cirit atmasına laf etmeyenlerin ‘Barışseverliği’ nedense her seferinde sadece Türk askerine karşı ortaya çıkıyor. 1974 yılında ayni Türk ordusu, toplumsal varlığımıza yönelik Rum saldırısına karşı ‘Barışsever’ olup müdahale etmese bugün belki de kendi soyadımızı kendi dilimizde yazamayacaktık. Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı Güney Doğu’da oynanan oyunu herkes bilmektedir. Amerikan diplomatlarıyla birlikte selfie atma yarışına girenler, Türkiye’nin kendi toprak bütünlüğü ve güvenliği için yaptığı müdahaleye de saygı göstersinler lütfen. Allah Türk Askerinin yar ve yardımcısı olsun.”

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Mudahar AKAR

    Tamam da Başkan, Türk Ordusuna İşgalci ,Tecavüzcü diyenlerle ve Türk Ordusu çekilsin diyenlerle nasıl Ortaklık yapacağız?

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.