DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075299-1,89%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sibel Tatar “Yeni Yıl Dilek Ağacı” projesi çerçevesinde Yedidalga İlkokulu’nu ziyaret etti
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Sibel Tatar “Yeni Yıl Dilek Ağacı” projesi çerçevesinde Yedidalga İlkokulu’nu ziyaret etti

Sibel Tatar “Yeni Yıl Dilek Ağacı” projesi çerçevesinde Yedidalga İlkokulu’nu ziyaret etti

ABONE OL
29 Aralık 2022 14:38
Sibel Tatar “Yeni Yıl Dilek Ağacı” projesi çerçevesinde Yedidalga İlkokulu’nu ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi ve Bellapais İnner Wheel Kulübü Kurucu Başkanı Sibel Tatar, Soli İnner Wheel kulübü tarafından çocuklara yönelik olarak düzenlenen “Yeni Yıl Dilek Ağacı” projesi çerçevesinde Yedidalga İlkokulu’nu ziyaret etti.

Okul avlusunda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Yedidalga İlkokulu Müdürü Cemal Çamlıca, çocukların hayal ettikleri hediyelere ulaşmalarını sağlamalarına katkı koyan herkese teşekkür etti.

Soli İnner Wheel Kulübü Başkanı Atiye Beykan da, İnner Wheel Kulübü’nün dünyanın en büyük uluslararası kadın sivil toplum kuruluşu olduğuna işaret ederek, bu ağa üye olan Bellapais İnnerwhellin başlattığı dilek ağacı projesine dahil olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar da, dilek ağacı projesi ile 5 yılda 5 bin öğrenciye ulaştıklarını kaydederek, kulüp olarak amaçlarının birçok sosyal hizmet projesi ile topluma, kadına, çocuğa ve çevreye katkı koymak olduğunu vurguladı.

Sibel Tatar, 2 yıl önce kurulan Soli İnnerwhweel Kulübünün bölgede başarılı faaliyetlere imza attığını kaydederek, dilek ağacı projesine katkıları için teşekkür etti.

Konuşmasının sonunda çocuklara da seslenen Sibel Tatar, “sizlerden çok çalışmanızı, ailenize ve ülkenize faydalı birer birey olmanızı istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından okul korosu şarkılara seslendirdi. Etkinlik Sibel Tatar’ın çocuklara hediye takdimi ile tamamlandı.

BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.