DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 34,9652 -0.32%
ALTIN 2.323,870,20
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SİTA “Siyaset ve İletişim Zirvesi” yapılıyor

SİTA “Siyaset ve İletişim Zirvesi” yapılıyor

ABONE OL
02 Kasım 2022 17:09
SİTA “Siyaset ve İletişim Zirvesi” yapılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kıbrıs Türk Siyasal ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (SİTA), 1. Siyaset ve İletişim Zirvesi’ni “Yeni Dünyada Siyaset ve İletişim” sloganıyla 4 Kasım 2022 Cuma günü 10.00-18.00 saatleri arasında Acapulco Hotel’de gerçekleştiriyor.

“Siyaset ve İletişim Zirvesi”nde, yerli ve uluslararası düzeyde 20’ye yakın konuşmacı yer alacak.

Siyaset ve İletişim Zirvesi’nde Siyasal İletişim, Liderlik, Etkili İletişim ve Beden Dili, İmaj Yönetimi, Siyasette Sosyal Medyanın Etkisi, Siyaset ve Kamuoyu Araştırmalarının İlişkisi, Siyaset ve Medya başlıklarında 5 seminer, 2 panel toplamda 7 farklı oturum gerçekleştirilecek.

 

 

Etkinliğe konuşmacı olarak katılacak isimler şöyle:

 

Prof. Dr. Aysel Aziz, Defne Sarısoy, Özdemir Tokel, M. Ercüment Büyükşener, Aysun Şabanlı, Salih Egemen, Mine Yücel, Kudret Akay, Meryem Özkurt, Hüseyin Ekmekçi, Cenk Mutluyakalı, Rasıh Reşat, Mustafa Alkan ve Aytuğ Türkkan
“Yeni dünya artık olguların değil, algıların hüküm sürdüğü yeni bir dünya.”

 

Zirveye ilişkin olarak SİTA’dan yapılan açıklamada değişen ve gelişen iletişim araçlarının siyaseti bambaşka bir boyuta taşıdığına vurgu yapılarak, artık siyaset ve siyasetçiler geleneksel iletişim yöntemlerinin haricinde pek çok farklı mecra kullanarak seçmenlerine ulaştıklarına dikkat çekildi.

 

Açıklamada “Yeni dünya artık olguların değil, algıların hüküm sürdüğü yeni bir dünya. Bu anlayış siyaseti de etkisi altına almış durumda. Bu düşünceden hareketle gerek yerel yönetim seçimleri gerekse içinden geçilen konjonktürü de göz önünde bulundurarak zirvenin konu başlığını “Yeni Dünyada Siyaset ve İletişim” olarak belirledik. Zirvede yeni dünya siyasetini ve yeni dünya iletişimini ve bu alanda yaşanan değişimi Kuzey Kıbrıs’ta konuya ilgi duyan herkese, bilimsel veriler ışığında anlatmayı hedefliyoruz” denildi.

 

SİTA’dan yapılan açıklamaya göre, Zirve herkese açık ve ücretsiz olacak. Yapılan açıklamada katılım için ön kayıt aranmayacak, kayıtlar etkinlik alanında yapılacak.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.