DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048115-1,90%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Sivil Savunma her zaman yanımızda”

“Sivil Savunma her zaman yanımızda”

ABONE OL
08 Ocak 2021 11:58
“Sivil Savunma her zaman yanımızda”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Sivil Savunma Başkanı Necmi Karakoç’u kabul etti. Evren, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Bakanlık olarak Sivil Savunma Teşkilatı ile dayanışma, işbirliği ve istişare içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
EVREN: “SİVİL SAVUNMA TEŞKİLATIMIZ, BİZLERE HER ZAMAN DESTEK VERMEKTEDİR”
Evren, “Sivil Savunma Teşkilatımız ile her zaman istişare ve işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Bakanlığımız uhdesinde yürütülen çalışmalar başta olmak üzere her zaman bizlere destek vermektedirler. Gerek doğal afet olaylarında, gerekse de son dönemde pandemi ile mücadele kapsamında çok önemli katkılar yapmaktadırlar” dedi.
Görüşme sonunda Sivil Savunma Başkanı Karakoç’a ziyareti ve bakanlığın çalışmalarına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Evren, Sivil Savunma Teşkilatı’na bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
KARAKOÇ: “İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Necmi Karakoç da, İçişleri Bakanı Evren’e, yeni görevinde başarılar dileyerek, iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ve her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Karakoç, görüşme sonrası Bakan Evren’e bir de plaket takdim etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.