DOLAR 32,3704 0.15%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,290,22
BITCOIN 22750060,54%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı:Teşkilatın araç parkında arızalı araç bulunmuyor
  • Kıbrıs Volkan
  • Türkiye
  • Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı:Teşkilatın araç parkında arızalı araç bulunmuyor

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı:Teşkilatın araç parkında arızalı araç bulunmuyor

ABONE OL
30 Mayıs 2022 14:41
Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı:Teşkilatın araç parkında arızalı araç bulunmuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, teşkilatın araç parkında arızalı araç bulunmadığını kaydederek, “Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ekipleri, araç ve donanımlarıyla her daim göreve hazırdır” dedi.

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, sivil savunma ekiplerinin, 27 Mayıs tarihinde Geçitköy/Tepebaşı bölgesinde çıkan yangına müdahalede bulunduğu belirtilerek, söndürme ve soğutma çalışmalarında cansiperane bir çalışma gayreti gösterildiği vurgulandı.

Açıklamada, bu çalışmalarda olay bölgesine gidiş ve yangına müdahale faaliyetleri esnasında kullanılan araçlarda herhangi bir arıza veya aksaklık yaşanmadığı kaydedildi.

Açıklamada, buna karşın yangın söndürme çalışmalarıyla ilgili olarak Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu’nun basına verdiği demeçte, “Orman Dairesi’nden, İtfaiye Müdürlüğü’nden veya Sivil Savunma Teşkilatı’ndan yangına müdahale etmek için yola çıkan birçok aracın küçük bir hatadan ve arızadan dolayı olaya müdahale edemediği” şeklinde yaptığı açıklamanın gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

“Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu’nun bilgisi olmadığı halde diğer kurumlar hakkında açıklama yaparak, ilgili kurumları da zan altında bırakmaya çalışmasını esefle karşıladık” denilen açıklamada, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı envanterinde ve araç parkında arızalı araç bulunmadığı belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.