DOLAR 32,5975 0.37%
EURO 34,8028 0.17%
ALTIN 2.497,550,54
BITCOIN 21055075,25%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sorumlular yargılanmalı!

Sorumlular yargılanmalı!

ABONE OL
07 Aralık 2018 20:16
Sorumlular yargılanmalı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Ciklos bölgesindeki  yolda sel sularına kapılan araçta bulunan dört gencimiz yaşamlarını yitirdi. Aracın sel sularına kapılmasına bariyerlerin olmaması, su tahliye kanallarının yapılmaması ve  gereken güvenlik önlemlerinin alınmaması neden oldu 

Yaşamlarını yitiren  Gaye Soyutok(18), Tolga Bekçi (21), Ahmet Kılıç’ın (23)  cesetleri bulunurken, Günay Kandağ’ın (18) cesedinin bulunması için  arama çalışmaları sürüyor       

Lefkoşa-Girne anayolunun Ciklos mevkiinde dün gece sel sularına kapılan bir araçta bulunan ve yaşamını yitiren bir gencin cesedi dün sabahın erken saatlerinde bulundu.  Ceset, İtfaiye ekiplerince  bulunduğu yerden  çıkarılırken,  diğer şahıslar ile aracın bulunması için çalışmalar başlatıldı. Aramalar  hem karadan hem de drone ile havadan yapıldı.

Ciklos’ta bulunan cesedin ardından yapılan aramalarda  Doğanköy’de de dere yatağı içinde iki ceset daha tespit edildi.

Yoğun yağmur nedeniyle sel sularına kapıldığı düşünülen bir kadın, bir de erkeğin cesedi, Doğanköy’ün yaklaşık 200 metre yukarısında, dere yatağında saptandı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Ciklos’ta önceki akşam sel sularına kapılarak yaşamını yitiren ve cesetlerine dün sabah ulaşılan üç kişinin 18 yaşındaki Gaye Soyutok, 21 yaşındaki Tolga Bekçi ve 23 yaşındaki Ahmet Kılıç olduğu açıklandı.
ARAÇ BULUNDU

Ciklos mevkiinde önceki gece sel sularına kapılan araç, Doğanköy göletindeki bendin alt kısmında, çamura saplanmış olarak bulundu.
Oldukça kötü durumda ve parçalanmış olan araç  iş makinelerinin yardımıyla çıkarıldı.
GÜNAY KANDAĞ ARANIYOR

Aynı olayda yaşamını yitirdiği tahmin edilen Günay Kandağ’ın  cesedine ulaşılması için yürütülen aramalar ise kötü hava koşulları nedeniyle durduruldu   

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.