DOLAR 32,5354 -0.02%
EURO 34,9801 0.38%
ALTIN 2.428,150,22
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sorumluluk almaktan kaçtılar

Sorumluluk almaktan kaçtılar

ABONE OL
09 Kasım 2020 21:53
Sorumluluk almaktan kaçtılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan Vekili Ersan Saner dün ilk ziyaretini Cumhuriyetçi Türk Partisi’ne yaptı.
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Ulusal Birliği Partisi’yle (UBP), Kıbrıs sorunuyla ilgili görüş ayrılıklarının herkes tarafından bilindiğini, dolayısıyla böyle bir hükümet içinde bulunmayı uygun bulmadıklarını vurguladı.
TDP
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Vekili Ersan Saner, hükümet kurma görüşmeleri çerçevesinde Toplumcu Demokrasi Partisi’ni de ziyaret etti.
Görüşme sonrası basına açıklama yapan TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Saner başkanlığındaki heyete, ziyaretten ötürü teşekkür etti ve kendilerini Kıbrıs misafirperverliği çerçevesinde ağırladıklarını söyledi.
Özyiğit, ülkede acilen bir hükümete ihtiyaç olduğunu ifade ederek, ekonomik sıkıntılar, eğitim, sağlık alanlarındaki sıkıntılara çözümler üretilmesi, insanların yaşamının sağlıklı bir sisteme oturtulması gerekliliğine değindi.
Bir an önce hükümet kurulmasının bütçe için de önemli olduğunu söyleyen Özyiğit, TDP olarak net tavır ortaya koyduklarını, ülkeye müdahaleler olduğundan hükümette yer alarak bunlara ortak olmayacaklarını ifade etti ve başarılar diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.