DOLAR 32,5744 0.26%
EURO 35,0066 0.08%
ALTIN 2.459,010,95
BITCOIN 20976711,54%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Söyle Erdoğan neredesin?”

“Söyle Erdoğan neredesin?”

ABONE OL
11 Eylül 2017 22:06
“Söyle Erdoğan neredesin?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC’de FETÖ ile irtibatlı gazete patronunun 15 Temmuz darbe kalkışmasında paylaştığı tweetler ele geçirildi…Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkı meydanlara çağırırken, gazete patronu paylaştığı tweetlerde şöyle diyordu; “Söyle Erdoğan neredesin?”

“AK trol çarpar paralel gelir. Atma Recep,  ah nerede kaldı o van minüt diklenmeleri.  Demek oluyor ki büyük lokma ye, büyük laf etme”

KKTC’de FETÖ  yapılanmasına yönelik operasyonlar devam ederken,  KKTC’de bir gazete patronunun 15  Temmuz darbe  kalkışması akşamı ve sonrasında paylaştığı tweetler ele geçirildi

Söz konusu gazete patronunun   darbe kalkışmasından önce de  Cumhurbaşkanı  Erdoğan ile ailesine ve AK Parti milletvekilleri ile belediye başkanlarına yönelik  çok ağır hakaretler içeren tweetler paylaştığı da belirlendi

İŞTE O  TWEETLER

15 Temmuz :  “Erdoğan  TV kanalında  halkı meydanlara çağırıyor. Tankların önüne geçin diyor. Peki kendisi nerede? Söyle neredesin?”

16 Temmuz:  “Darbeciler kaybedince Türkiye’ye demokrasi  ve özgürlük mü gelecek?  Yollar, sokaklar, meydanlar  ya Allah bismillah Allahü ekber ve cihat sesleri ile inliyor”

18 Temmuz:  “Geceden sabaha  binlerce tutuklu var.  Bu kadar tehlikeli  insan vardı da neden daha önce tutuklanmadılar? Yoksa cemaat listesi ellerinde miydi?”

18 Temmuz:  “AK Parti’nin yalakaları darbeyi sorgulayanlara cephe aldı. Herkes sussun, konuşmasın istiyorlar.  Demokrasi bu mu?”

KKTC’de FETÖ  yapılanmasına yönelik operasyonlar devam ederken,  KKTC’de bir gazete patronunun 15  Temmuz darbe  kalkışması akşamı ve sonrasında paylaştığı tweetler ele geçirildi.  Söz konusu gazete patronunun   darbe kalkışmasından önce de  Cumhurbaşkanı  Erdoğan ile ailesine ve AK Parti milletvekilleri ile belediye başkanlarına yönelik  çok ağır hakaretler içeren tweetler paylaştığı da belirlendi.

HAKARETLER- İFTİRALAR

Söz konusu gazete patronu  2016 Mayıs ayından itibaren  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile ailesini ve AK Parti milletvekilleri ile belediye başkanlarını hedef alırken,  “dangalaklar , çanak  yalayıcılar, hırsızlar” şeklinde  hakaret ve iftira dolu tweetler paylaşmaya başladı.

İLK TWEET DİKKAT ÇEKİCİ

Söz konusu gazete patronunun 4 Mayıs 2016 tarihinde  paylaştığı tweet ise oldukça dikkat çekici. Bu tweet aynen şöyle;  “Demokratik bir ülkede Cumhurbaşkanı Erdoğan  neden herşeye müdahale ediyor? Neden herşeye karışıyor?  Ama merak etmeyin AK trol çarpar, paralel gelir.”

TWEETLER  YOĞUNLAŞIYOR

Söz konusu gazete patronu  haziran ayında paylaştığı tweetlerde de  AKP milletvekillerini hedef alırken,  şunları söylüyor;  “ AK Parti milletvekilleri dangalak, çanak yalayıcıdır. Bunlar saraylarda  altın tabaklarda  iftar yaparken,  masum insanlar ölmeye devam ediyor.”

ERDOĞAN’IN  DAMADI

Gazete patronu  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadını da hedef alırken, paylaştığı tweetlerde  şöyle diyordu; “ Türkiye geri kalmış bir ülke.  Başbakanlar  Erdoğan’ın maşasıdır.  En iyisi Davutoğlu’nun yerine  maşa olarak damat geçsin.” Daha sonra ise sıra Erdoğan’ın oğluna gelir. Paylaşılan tweet ise şöyle; “ Erdoğan oğlunun vakfında konuşuyor. Tekeden bile süt çıkarmış. Erdoğan iyi baksın, çıkan süt değildir.”

EGEMEN BAĞIŞ

Gazete patronu Haziran ayı içerisinde paylaştığı tweetlerde Egemen Bağış’ı da hedef alırken, şunları yazıyordu; “Egemen Bağış, sen  Reza Sarraf’ın   dolarlarını ve paralarını yemeye devam et.”

MELİH GÖKÇEK

Söz konusu gazete patronunun hedef aldığı kişilerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek  oldu.  Paylaşılan tweetlerde de şöyle denildi; “Her dönem Melih Gökçek’e yarıyor.  Oğlu kendisinden  daha da yağdanlık.”

TEMMUZ’A YAKLAŞIRKEN

Darbe kalkılmasının yapıldığı temmuz ayına yaklaşırken,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı  hedef alan tweetler  daha da yoğunlaşır.  Söz konusu gazete patronu  27 Haziran tarihinde şu tweeti paylaşır; “Atma Recep, din kardeşiyiz.”  28 haziran tarihli tweet ise şöyle:  “Ah nerede kaldı o  van minüt diklenmeleri. Demek oluyor ki  büyük lokma ye büyük laf konuşma.”

15 TEMMUZ AKŞAMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  darbe kalkışmasına karşı yaptığı  konuşmada halkı meydanlara çağırırken, söz konusu gazete patronu da aynı saatlerde şu tweeti paylaştı;  “Erdoğan  TV kanalında  halkı meydanlara çağırıyor. Tankların önüne geçin diyor. Peki kendisi nerede?”

15 TEMMUZ SONRASI

Söz konusu gazete patronunun paylaştığı tweetler ise şöyle;  16 Temmuz:  “Darbeciler kaybedince Türkiye’ye demokrasi  ve özgürlük mü gelecek?  Yollar, sokaklar, meydanlar  ya Allah bismillah Allahü ekber ve cihat sesleri ile inliyor.”   18 Temmuz:  “Geceden sabaha  binlerce tutuklu var.  Bu kadar tehlikeli  insan vardı da neden daha önce tutuklanmadılar? Yoksa cemaat listesi ellerinde miydi?”  18 Temmuz:  “AK Parti’nin yalakaları darbeyi sorgulayanlara cephe aldı. Herkes sussun, konuşmasın istiyorlar.  Demokrasi bu mu?”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.