DOLAR 32,3462 0.27%
EURO 35,1450 0.01%
ALTIN 2.312,101,53
BITCOIN 22908352,70%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Soylu KKTC’ye geliyor…  Suçlular korkuya kapıldı

Soylu KKTC’ye geliyor… Suçlular korkuya kapıldı

ABONE OL
05 Şubat 2019 23:20
Soylu KKTC’ye geliyor…  Suçlular korkuya kapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars’ın Ankara’da 10 Eylül 2018 tarihinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdullah Gül ile yaptığı görüşmelerde adli işbirliği, KKTC’deki FETÖ yapılanması ve siber suçlar kapsamında bulunan bet-bahis faaliyetleri masaya yatırılırken, İçişleri Bakanı Soylu, KKTC İçişleri Bakanı Baybars’ın davetlisi olarak yarın KKTC’ye gelecek.

Heyetler arası yapılacak toplantıdan sonra “Suçların Önlenmesi ve Ülkeye Giriş Çıkışlarda Sakıncalı İnsanların Tespitine Yönelik İşbirliği Protokolü” imzalanacak.

Bu arada “suç ve suçların önlenmesine yönelik ülkeye girişlerde online sorgu sistemi, muhaceret, siber suçlarla ilgili teknik donanım ve eğitim iş birliği, düzensiz göçle mücadele edilmesine yönelik yasal, idari, kurumsal, teknik kapasite geliştirme faaliyetlerinin belirlenmesi ve ihtiyaçlar doğrultusunda ortak projeler geliştirilmesi ve uygulanması” konuları da ele alınacak

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Perşembe günü KKTC’ye geliyor.
İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars’ın davetlisi olarak KKTC’ye gelecek olan Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saat 09.50’de İçişleri Bakanlığı’nda Baybars’la görüşecek.
İçişleri Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, heyetler arası yapılacak toplantının ardından “Suçların Önlenmesi ve Ülkeye Giriş Çıkışlarda Sakıncalı İnsanların Tespitine Yönelik İşbirliği Protokolü” imzalanacak.
Görüşmede ayrıca “suç ve suçların önlenmesine yönelik ülkeye girişlerde online sorgu sistemi, muhaceret, siber suçlarla ilgili teknik donanım ve eğitim iş birliği, düzensiz göçle mücadele edilmesine yönelik yasal, idari, kurumsal, teknik kapasite geliştirme faaliyetlerinin belirlenmesi ve ihtiyaçlar doğrultusunda ortak projeler geliştirilmesi ve uygulanması” konuları ele alınacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.