DOLAR 32,3319 0.24%
EURO 34,9988 -0.37%
ALTIN 2.297,090,87
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Stanichew, Rum tezine destek verdi;“Kıbrıs’ta Türk askeri olmamalı”

Stanichew, Rum tezine destek verdi;“Kıbrıs’ta Türk askeri olmamalı”

ABONE OL
22 Ekim 2017 18:51
Stanichew, Rum tezine destek verdi;“Kıbrıs’ta Türk askeri olmamalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Sosyalist Partisi’nin (PES), Rum Yönetimi Başkanlığı için DİKO Başkanı Nikolas Papadopulos’a destek verdiği belirtildi.
Fileleftheros gazetesi, Brüksel’de temaslarda bulunan DİKO Başkanı Nikolas Papadopulos’un, Avrupa Sosyalist Partisi (PES) Başkanı Sergei Stanichew ile bir araya geldiğini yazdı.
Habere göre, Stanichew, Papadopulos’un, garantiler ve asker olmaksızın, Kıbrıs sorunun çözümü şeklindeki tezine de destek belirtti.
Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar İlerici İttifakı Grubu Başkanı Gianni Pittella da, Papadopulos’un şahsına yönelik desteğini dile getirdi.
Gazete, aynı haberinde, Papadopulos’un Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani ile de bir araya geldiğini yazdı.

**********************************

 

Rum-Yunan-Ermeni ittifakı


y Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Ermenistan arasında diaspora konusunda gelecekteki işbirliğinin temel eksenlerinin ele alındığı bir görüşme yapıldığı bildirildi

Politis gazetesi, Rum Başkanlığı İnsani Konular Komiseri Fotis Fotiu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yardımcısı Terens Quick ve Ermenistan Diaspora Bakanı Hranuş Hakobyan’ın diaspora konularını görüşmek üzere geçtiğimiz gün ilk kez bir araya geldiğini yazdı.
Güney Kıbrıs’ta yapılan görüşmede masaya konacak önerileri değerlendirecek bir çalışma grubu kurulmasına karar verildiğini aktaran gazete, diaspora gündemli bir sonraki üçlü görüşmenin aralık ayında Erivan’da yapılacağını kaydetti.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Phone Tracker Free

    Samsung mobile phones have always been one of the most popular brands in the market with a variety of features, voice recording being one of them.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.