DOLAR 32,5140 -0.12%
EURO 34,7824 -0.27%
ALTIN 2.424,39-0,22
BITCOIN 21664180,46%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sümer Şehitoğlu, “Seçimi Boykot Grubu”na dikkat çekti;     “Türkiye karşıtlarına destek veriyorlar”
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Sümer Şehitoğlu, “Seçimi Boykot Grubu”na dikkat çekti; “Türkiye karşıtlarına destek veriyorlar”

Sümer Şehitoğlu, “Seçimi Boykot Grubu”na dikkat çekti; “Türkiye karşıtlarına destek veriyorlar”

ABONE OL
29 Eylül 2020 12:28
Sümer Şehitoğlu, “Seçimi Boykot Grubu”na dikkat çekti;     “Türkiye karşıtlarına destek veriyorlar”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- “Çok ilginç bir şekilde kendilerini “milliyetçi” ve “vatansever” olarak gören birileri seçimleri boykot çağrısı yaparak dolaylı yoldan Türkiye karşıtlarına destek vermeye çalışıyorlar. Bu kişiler kendileri gibi düşünmeyenleri de “sahte milliyetçilikle” suçlamayı da ihmal etmiyorlar.”

Ulusal güçlerin önde gelen isimlerinden Sümer Şehitoğlu, milliyetçilik maskesi arkasına saklanan ajan-provokatörlerin oluşturduğu ve halka “seçimi boykot edin” çağrısında bulunan “Seçimi Boykot Grubu’na dikkat çekerken, önemli uyarılarda da bulundu.
Şehitoğlu’nun sosyal medyada yaptığı açıklama şöyle;
“Çok ilginç bir şekilde kendilerini milliyetçi ve vatansever olarak gören birileri seçimleri boykot çağrısı yaparak dolaylı yoldan Türkiye karşıtlarına destek vermeye çalışıyorlar. Bu kişiler kendileri gibi düşünmeyenleri de “sahte Milliyetçilikle” suçlamayı da ihmal etmiyorlar. Hükümet icraatlarını öne sürerek tüm adayların “milli olmadığını” söyleyerek, bilerek ve isteyerek seçim boykotu çağrısı yapmaları belirli bir yere hizmet demektir. Oysa Doğu Akdeniz’de yaşananlar ve çevremizi saran tehlike çok büyüktür. Bu süreçte Türkiye ile birlikte hareket edebilecek adayın seçimi kazanması hayati önem taşımaktadır. Türkiye’nin işgalci olduğunu söyleyen ve garantilerin kalkmasını isteyenler bu seçime odaklanmıştır. İçimizdeki bu kişiler Türkiye ile birlikte hareket etmeyecek bir adayın kazanması halinde AB ve ABD ye çağrılar yapıp kurtarılmalarını talep edeceklerdir. Oysa Halkımızın ezici çoğunluğu Türkiye’nin yanında ve garantileri savunuyor. Bunun için ikinci tura kalacak Türkiye ile birlikte hareket edecek adayı kendilerine ortak aday olarak belirleyip ona göre oyunu kullanacaktır. Bundan rahatsız olanlar ellerinden geldiğince milli birlik içinde olan halkımız üzerinde oyunlar oynamaya başladılar. Sendikalar bilerek ve isteyerek bu süreçte seçimleri sabote etmek ve destekledikleri kişinin kazanması için çalışıyor. Aynı şekilde seçimi boykot çağrısı yapanlar da bunu bildikleri halde kendi egolarını tatmin için uğraş veriyorlar. Elbette ülkemizi bugüne kadar yönetenlerin herşeyi dört dörtlük yaptığını asla söyleyemeyiz. Bu seçim vekil seçimi değildir bu seçim Türkiye ile birlikte güvenle hareket edecek adayı seçmektir. Halkımız mutlaka seçime katılacak ve yarınlarına güvenle gidebilmek için oyunu kullanacaktır bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Stelyos ve AB fonlarından beslenip Rum ve Yunanlılar gibi Türkiye’yi işgalci görenlere gereken cevap sandıkta verilecektir.”
.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.