DOLAR 32,5571 0.15%
EURO 34,9695 -0.17%
ALTIN 2.438,270,10
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SUNGUR AÇIKLAMIYOR AKKURT AÇIKLAYACAK

SUNGUR AÇIKLAMIYOR AKKURT AÇIKLAYACAK

ABONE OL
09 Eylül 2019 07:29
SUNGUR AÇIKLAMIYOR AKKURT AÇIKLAYACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, evini satacak olan vatandaşların emlakçılara yüzde 5 komisyon vermesini zorunlu kılacak yasanın geçirilmesini sağlamak için hükümeti baskı altına almaya yönelik olarak sürekli şekilde “inşaat ve emlak sektöründe mafya var” iddialarını ileri sürerken, mafya ile ilişkili kişileri açıklamıyor, polise gidip şikayetçi olmuyor.
Sungur, bu iddiaları ileri sürmekle de sıkıntıda olan inşaat ve emlak sektörüne zarar veriyor. Rum haber ajansları da bu iddiaları dünya basınına servis edip, “Kuzey Kıbrıs’ta mafya var, sakın ola ev satın almayın” diyor. Tüm çağrılara rağmen hasan Sungur mafya ile ilişkili kişileri açıklamaktan kaçındığı gibi, polise de gidip şikayetçi olmuyor.
NACAK GAZETESİ AÇIKLAYACAK
Emlakçılar Birliği Başkanı Sungur iddia etmesine rağmen, mafya ile ilişikli kişileri açıklamaktan kaçınırken elde edilen bilgilere göre NACAK Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aydın Akkurt “İskan ve Puan Mafyası”nı, bir kişinin 7 bin dönüm araziye nasıl sahip olduğunu, KKTC Meclisi’nde yapılan konuşmaları, vatandaşların ev satışı adı altında nasıl dolandırıldığını açıklayacak ve gözler önüne serecek. Akkurt, vatandaşları dolandıran, vatandaşlara sattıkları evlerin tapusunu vermeyen Gary Robb ile Temel Bulut da deşifre edip cezaevine girmelerini sağlamıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.