DOLAR 32,5645 0.02%
EURO 34,9374 0.11%
ALTIN 2.428,08-0,07
BITCOIN 2171177-0,73%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SURVİVOR ÇEKİMLERİNDE KORKULAN OLDU

SURVİVOR ÇEKİMLERİNDE KORKULAN OLDU

ABONE OL
09 Mart 2018 14:52
SURVİVOR ÇEKİMLERİNDE KORKULAN OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Survivor 2018’de korkulan oldu. Günler öncesinde ilk sinyali gelen büyük kavga çıktı çekimler durduruldu. Kavganın büyümesi üzerine araya girmeyeçalışan Acun Ilıcalı şok oldu. Survivor’ın Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüne Hakan ve Nihat Doğan kavgası damga vuracak.

Ödül oyunu için futbol maçında karşı karşıya gelen All Star ve Gönüllüler takımının mücadelesi nefesleri kesecek. Acun Ilıcalı’nın yöneteceği oyunda, sakatlığından dolayı yarışamayan Hakan Hatipoğlu’nun saha kenarından söylediği sözlere Nihat Doğan çok sert tepki verdi.
İki yarışmacı büyük bir sinirle birbirlerinin üzerine yürüdüler. Hakan Hatipoğlu ve Nihat Doğan isimli yarışmanın kavgası objektiflere an be an yansıdı.

GÖNÜLLÜLERİN DURUMU KRİTİK

Gönüllüler ne yapıp ne edip ödül oyununu ve dokunulmazlık oyununu kazanmak zorunda. Takım hem aç hem de her hafta ağır yaralar alıyor. Son elemede Emre’nin gidişi takımda dengeleri alt üst ediyor. Anıl ile Berrin arasında soğuk rüzgarlar esiyor.
Survivor 2018 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Mart tarihli Survivor 19. bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşayan takımlar arasında gerginlik çıkıyor. Başından beri Turabi ile yıldızı bir türlü barışmayan Hakan, bu kez Nihat Doğan ile karşı karşıya geliyor. İşte Nihat -Hakan tartışmasının görüntüleri ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Survivor yeni bölüm fragmanı görücüye çıktı. Yaklaşık bir buçuk dakika süren Survivor yeni fragmanına Nihat Doğan -Hakan Hatipolu tartışması damga vurdu. Arka arkaya ağır yenilgiler alan Gönüllüler hem All Star takımıyla hem de kendi içlerinde gerginlik yaşıyor.

Emre’nin gidişiyle bölünmeler yaşayan Gönüllüler için her oyun kritik önem taşıyor. Hala tam olarak iyileşemeyen Hakan Hatipoğlu ve All Star kadrosunun hırslı ismi Nihat Doğan, ödül oyununda karşı karşıya geliyor. Fiziksel temasta bulunan ikilinin neden kavga ettiği bu akşam yayınlanacak olan Survivor 19. bölümünde belli olacak.

SURVİVOR’DA EN SON KİM ELENDİ?

Survivor’ın 5 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden Gönüllüler, kendi takımlarından 3 ismi eleme potasına bıraktı. Emre, Melih ve İpek sms oylamasına kaldı. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Emre oldu. Yarışmaya yeni katılan Emre’nin vedası herkesi şaşırttı.

Diğer iki isimden daha az oyu aldığı için Survivor’a veda eden Emre; “Geldiğim süre boyunca çok güzel anlar geçirdim. Çok şey öğrendim. Gitmem gerekiyorsa bunun sebepleri vardır. Umudumu asla kaybetmeyeceğim. Her şey için çok teşekkür ederim. Sorun yok…” açıklamasında bulundu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.