DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069865-2,30%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taçoy eylem kararı alan sendika temsilcileriyle görüşerek taleplerini dinledi

Taçoy eylem kararı alan sendika temsilcileriyle görüşerek taleplerini dinledi

ABONE OL
02 Eylül 2022 19:29
Taçoy eylem kararı alan sendika temsilcileriyle görüşerek taleplerini dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Kamu Çalışanlarının Aylık Maaş-Ücret ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası kapsamında yaşanan mağduriyetlerle ilgili eylem kararı alan sendika temsilcileriyle bir araya geldi ve taleplerini dinledi. Bakan Taçoy, sendikaların görüşlerini Başbakan’a aktaracağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, kamuda örgütlü sendikalarla görüştü.

KKTC Kamu İşçileri Sendikası, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası, Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası, Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, Bakan Taçoy, çalışma barışını korumakla görevli Bakanlık olarak, Kamu Çalışanlarının Aylık Maaş-Ücret ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası kapsamında yaşanan mağduriyetlerle ilgili Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonrası eylem kararı alan sendika temsilcileriyle bir araya geldi ve taleplerini dinledi.

Sendikaların taleplerini dinlemek için Başbakan tarafından görevlendirildiğini ve diyalog yoluyla sendikalarla istişarede bulunmak istediğini açıklayan Taçoy, sendikaların isteklerini hükümete aktarmak için süre talep etti.

Bakan Taçoy, sendikaların görüşlerini Başbakan’a aktaracağını, çalışma barışını sağlamakla görevli Bakanlık olarak, sendikalarla diyalog ve uzlaşı kurmak için masayı terk etmeden yola devam edebilmek amacıyla çalışma başlatacağını ve sendikaları bilgilendireceğini söyledi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.