DOLAR 32,5136 -0.09%
EURO 34,9475 0.31%
ALTIN 2.432,890,42
BITCOIN 2078609-3,70%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tam bir rezalet!

Tam bir rezalet!

ABONE OL
25 Haziran 2019 09:21
Tam bir rezalet!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Ciklos’ta yaşanan sel felaketinde 4 gencin hayatını kaybetmesiyle ilgili polis raporu aradan 6 ay 20 gün geçmesine rağmen hala daha Meclis Araştırma Komitesi’ne gönderilmedi.
“Ciklos’ta Meydana Gelen Sel Felaketinin Oluşum Nedenleri ve Sonucunda Yaşanan Can Kayıpları ile İlgili Yol ve Trafik Güvenliği Konusunda İhmalin Olup Olmadığı ile İlgili Meclis Araştırma Komitesi” aradan 6 ay 20 gün geçmesine rağmen çalışmalarını hala daha tamamlayamadı.
Çalışmaların tamamlanamamasının en büyük nedeni ise polis raporunun Araştırma Komitesi’ne hala daha gönderilmemiş olması. Araştırma Komitesi, bugün Polis Genel Müdürlüğü’ne bir yazı göndererek raporun bir an önce gönderilmesini talep edecek.
Lefkoşa-Girne Anayolunda, Meydana Gelen Sel Felaketinin Oluşum Nedenleri ve Sonucunda Yaşanan Can Kayıpları ile İlgili Yol ve Trafik Güvenliği Konusunda İhmalin Olup Olmadığı ile İlgili Meclis Araştırma Komitesi’nin Başkanı UBP milletvekili Özdemir Berova hazırlanan raporu Meclis’te okudu.
Berova, çalışmaların çeşitli nedenlerle henüz tamamlanamadığını söyleyerek, polis raporunun komiteye ulaştırılmadığını bugün tekrar bir yazı yazarak raporun komiteye getirilmesi konusunda talebi olacağını söyledi.
Komitenin çalışmalarına devam edebilmesi için yeni bir süre talebinde bulunacaklarını belirten Berova, bu raporun önemli olduğunu kaydetti.
Çok acı bir süreç yaşandığını, bu konunun hassas olduğunu, çok iyi irdelenmesi gerektiğini dile getiren Berova, tüm unsurların değerlendirileceğini, doğru olan neyse komitenin bunu yapacağını söyledi. Berova, ekim ayında rapor hazırlayacak duruma geleceklerine inanç belirtti. Berova’nın ek süre talebine yönelik önerisi oybirliğiyle kabul edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.