DOLAR 32,5452 0%
EURO 35,0020 0.46%
ALTIN 2.433,900,46
BITCOIN 2082821-4,06%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tam bir rezalet… Al parayı indir bayrakları

Tam bir rezalet… Al parayı indir bayrakları

ABONE OL
30 Nisan 2018 16:19
Tam bir rezalet… Al parayı indir bayrakları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haspolatİlkokulu’na yapılan “Sosyal Aktivite Çardağı” için katkıda bulunan ve 2010 yılında düzenlenen yıl sonu etkinliğine katılan AB temsilcisinin isteği üzerine okulda bulunan Türk bayrakları indirilirken, bu skandalın bir benzeri de geçtiğimiz gün Çamlıbel’de yaşandı
Çamlıbel’de, AB’nin katkısıyla hayata geçirilecek olan “Daha İyi Bir Çevre İçin Yeşil Atığın Geri Dönüştürülmesi Projesi” için düzenlenen tanıtım törenine katılan AB temsilcisi Colorado “Türk bayrakları varken konuşmam” deyince, bayraklar indirildi
Lapta Belediyesi ve Alsancak Belediyesi’nin yeşil atık hizmetlerinin kalitesini ve etkinliğini artırmak için Avrupa Birliği’nin katkılarıyla hayata geçirilecek olan “Daha İyi bir Çevre için Yeşil Atığın Geri Dönüştürülmesi Projesi”nin Çamlıbel Muhtarlığı önünde düzenlenen tanıtım kokteylinde büyük bir rezalet ve skandal yaşandı.
AB TEMSİLCİSİ
Çamlıbel Muhtarlığı önünde düzenlenen tören öncesinde muhtarlık binası önündeki direklerde bulunan KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti bayrakları AB temsilcisi AgustinMoya Colorado’nun “Türk bayrakları varken ben konuşma yapmam” demesi üzerine, bayraklar indirildi. Bayraklar indirildikten sonra da Colorado konuşmasını yaptı.

GERGİNLİK YAŞANDI
Çamlıbel Muhtarlığı önündeki direklerde bulunan Türkiye ve KKTC bayraklarının indirilmesi halk tarafından tepkiyle karşılanırken, gerginlik yaşandı. Vatandaşların olayı Çamlıbel Polis Karakolu’na aksettirmesi üzerine, muhtarlık önüne gelen polisler, bayrakları yerine çekti.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Bu büyük rezalet ve skandal sonrasında polisin, bayrakların kimin talimatıyla indirildiğinin belirlenmesi için soruşturma başlattığı öğrenildi.
HASPOLAT İLKOKULU
Çamlıbel’de yaşanan bu rezalet ve skandal 2010 yılında da Haspolat’ta yaşanmıştı. Haspolat İlkokulu Müdürlüğü , Avrupa Birliği’nden okula “sosyal aktivite çardağı” yapımı için aldığı katkı karşılığında , okulun yıl sonu etkinlikleri gününde okulda bulunan Türkiye ve KKTC bayraklarını indirerek, AB bayrağını asmıştı.
“PARA VERELİM”
Bu olay karşısında oluşan büyük tepki sonrasında ise okul müdürlüğü şu açıklamayı yapmıştı;
“Bizim bayrak asmak gibi bir derdimiz yok. AB temsilcileri geldiler ve bize ‘sizinle bir şey yapalım ve bu parayı verelim’ dediler. Biz de kabul ettik. Türk bayraklarını asmamamızı talep ettiler, biz de kabul ettik. Zaten ufak tefek törenlerde bizim bayrak asma prosedürümüz yok.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.