DOLAR 32,5587 0.01%
EURO 34,8973 -0.01%
ALTIN 2.430,210,02
BITCOIN %
Lefkoşa
°

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tarım Bakanı Oğuz Böbrek Hastaları Derneği’ni kabul etti

Tarım Bakanı Oğuz Böbrek Hastaları Derneği’ni kabul etti

ABONE OL
24 Ekim 2022 16:13
Tarım Bakanı Oğuz Böbrek Hastaları Derneği’ni kabul etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Diyaliz ve Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği’ni kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Tarım Bakanı Oğuz, kabulde, dernek başkanı Bülent Çıraklı ve beraberindeki heyetle görüştü.

Diyaliz ve Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Çıraklı, kabulde yaptığı konuşmada, organ bağışının önemine değinerek, organ bağışlayanlar ve organ nakli olanlar adına bir anı ormanı yapmak istediklerini dile getirdi. Çıraklı, göreve yeni gelen yönetimi de tanıtarak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz da, organ bağışının çok önemli olduğunu ve bu yolda yürütülen çalışmaların da destekçisi olacaklarını belirtti.

Organ bağışcısı ve organ nakli olanlar adına yapılması düşünülen anı ormanı için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını dile getiren Oğuz, böylesine hassas ve toplumsal bir konuda duyarsız kalınmasının mümkün olmadığını söyledi. Oğuz, duyarlılık adına yürütülecek bu girişime destek verdiklerini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.