DOLAR 32,5322 0.1%
EURO 34,9613 -0.09%
ALTIN 2.438,600,14
BITCOIN 21104370,78%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tatar  iş kazasında yaşamını yitiren Taşçı için başsağlığı mesajı yayımladı
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Tatar  iş kazasında yaşamını yitiren Taşçı için başsağlığı mesajı yayımladı

Tatar  iş kazasında yaşamını yitiren Taşçı için başsağlığı mesajı yayımladı

ABONE OL
22 Mayıs 2022 14:38
Tatar  iş kazasında yaşamını yitiren Taşçı için başsağlığı mesajı yayımladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt’ta faaliyet gösteren Kalyoncu Narenciye Fabrikası’nda yaşanan iş kazasında yaşamını yitiren Fatma Taşçı için başsağlığı mesajı yayımladı

Tatar Taşçı’nın kazada hayatını yitirmesinden duyduğu büyük üzüntüyü ifade etti ve çalışma güvenliğinin önemine dikkat çekti.

Tatar’ın mesajı şöyle:

“Güzelyurt’ta faaliyet gösteren Kalyoncu Narenciye Fabrikası içerisinde yaşanan iş kazasında şahsen de tanıdığım Fatma Taşçı hanımefendinin yaşamını yitirmesini derin bir üzüntüyle maalesef öğenmiş bulunmaktayım. Yüreğimizi dağlayan bu elim kazayla ilgili fabrika koordinatörü Ahmet Hastürk’le gerçekleştirdiğim telefon görüşmesinde, kazayla ilgili detaylı bilgi alarak başsağlığı dileklerimi ilettim.

Hepimizi derinden üzen bu ölümlü iş kazası, iş güvenliği kavramını her daim ön planda tutarak işçilerimizin çalışma güvenliğini sağlamamız konusunda bizlere önemli bir uyarı olmalıdır. Toplumun tüm kesimleri olarak bu konuda üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirerek bundan sonra yaşanacak iş kazalarını asgariye indirmemiz gerektiğine dikkat çekerken, Fatma Taşçı’ya Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.