DOLAR 32,5588 -0.02%
EURO 34,8934 0.08%
ALTIN 2.423,900,05
BITCOIN %
Lefkoşa
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tatar;  Latif Akça’nın yanındayız

Tatar; Latif Akça’nın yanındayız

ABONE OL
03 Nisan 2019 10:15
Tatar;  Latif Akça’nın yanındayız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Benim net olarak öğrendiğim Latif Akça’nın işini yapmadığı gerekçesi ile değil başka bahaneler öne sürülerek LTB’deki işine son verildiğidir. Bu olayda belli ki birileri Latif Akça’nın milliyetçi duruşundan rahatsız olmuş, bundan dolayı kafayı ona takmış ve bu şekilde bir yola girilmiştir
UBP Genel Başkanı Ersin Tatar dün Hakikat Web TV de canlı yayında konuğu oldu. Tatar, Güven Arıklı’nın Latif Akça’nın Belediyeden durdurulması ve zor durumda bırakılması hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna verdiği cevap ile gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. .
UBP Genel Başkanı Tatar; “Latif Akça bizler gibi milliyetçi , bizimle ayni duyguları ayni düşünceleri paylaşan, her platformda canla başla çalışan, adeta seferberlik ilan etmiş bir azimle çalışan kardeşimizdir” dedi. Tatar, “kamuda ve diğer sektörlerde işleyişte bu kadar yanlışlıkların olduğu bir ortamda, neden sadece Latif Akça bu şekilde yargılanıyor diye düşünmeden edemiyorum” dedi ve şöyle devam etti;
“Çünkü bizlerde çok iyi biliyoruz ki işini kaytaran , sisteme uymayanlar var. Günün sonunda bunlara yazılı uyarı gidiyor, uymayanlara disiplin mekanizması çalıştırılıyor. Gerçekten suçlu mu, değil mi ? Bakılıyor ve işine son vermek en son noktada gerçekten büyük bir suç tespit ediliyorsa olabiliyor”.
Tatar açıklamasında, “Latif Akça zaten işi gereği dışarı personeli idi. Benim net olarak öğrendiğim Latif Akça’nın işini yapmadığı gerekçesi ile değil başka bahaneler öne sürülerek işine son verildiğidir. Bu olayda belli ki birileri Latif Akça’nın milliyetçi duruşundan rahatsız olmuş, bundan dolayı kafayı ona takmış ve bu şekilde bir yola girilmiştir. Mahkemenin işine karışmak istemeyiz ama inşallah mahkeme doğru kararı verecektir”.
Tatar, son olarak “bizler Latif Akça’nın yanındayız haklı olduğuna inanıyoruz. Latif Akça’ya şans verilmesini temenni ediyoruz. Ekmeğinden ve hakkından bu şekilde mağdur olmasını vicdanlar kabul etmez dolayısı ile kendisine fırsat verilmesini istiyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.