DOLAR 32,6028 0.39%
EURO 34,8121 0.21%
ALTIN 2.502,720,75
BITCOIN 20996825,68%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tatar, son noktayı koydu…  “Güzelyurt’u vermeyiz”

Tatar, son noktayı koydu… “Güzelyurt’u vermeyiz”

ABONE OL
23 Eylül 2020 08:40
Tatar, son noktayı koydu…  “Güzelyurt’u vermeyiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- “Birileri her fırsatta Güzelyurt’u vermek istiyor. Biz Güzelyurt’u vermeyiz. Güzelyurt tartışması bitmiştir. Birlikte inşa edeceğimiz güçlü, güven içinde yeni geleceğimizde, Güzelyurt en güzel değeri bulacaktır.”

Başbakan Ersin Tatar Güzelyurt ziyaretinde, “Birileri her fırsatta Güzelyurt’u vermek istiyor. Biz Güzelyurt’u vermeyiz. Güzelyurt tartışması bitmiştir” dedi.
Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Ersin Tatar, bugün Güzelyurt’u ziyaret etti.
Tatar, Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Kampüsü’nde eğitim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Üniversitenin Güzelyurt ve Bölge için ekonomik ve kültürel değerine vurgu yapan Tatar, üniversitenin hayata geçmesiyle Güzelyurt’un gelişmesinde ivme saat kazandığını söyledi.
Ülkeye öğrencilerin sağlıklı gelmesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Tatar, salgın süreci ile ekonomik faaliyetleri, insan odaklı yürütmeye devam edeceklerini ifade etti
“Güzelyurt’un kalkınması, KKTC’nin kalkınmasıdır” diyen Tatar, Güzelyurt’un su kaynaklarının artırılması ve altyapısının güçlendirilmesi için çalışmaları sürdürdüklerini “söyledi
Güzelyurt için bu seçimde de çeşitli yorumlar yapıldığına işaret eden Tatar, “Birileri her fırsatta Güzelyurt’u vermek istiyor. Biz Güzelyurt’u vermeyiz. Güzelyurt tartışması bitmiştir. Birlikte inşa edeceğimiz güçlü, güven içinde yeni geleceğimizde, Güzelyurt en güzel değeri bulacaktır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.